• Hem
  • Tele2 Kids

TELE2 KIDS

Abonnemang till familjens minsta mobilanvändare

Tele2 Kids
Tele2 Kids

30 GB

30 GB

Fria samtal, sms och mms
30 GB data i Sverige
All data ingår i EU/EES

 

299 kr/mån
Tele2 Kids
Tele2 Kids

15 GB

15 GB

Fria samtal, sms och mms
15 GB data i Sverige
All data ingår i EU/EES

 

249 kr/mån
Tele2 Kids
Tele2 Kids

8 GB

8 GB

Fria samtal, sms och mms
8 GB data i Sverige
All data ingår i EU/EES
199 kr/mån
Tele2 Kids
Tele2 Kids

3 GB

3 GB

Fria samtal, sms och mms
3 GB data i Sverige
All data ingår i EU/EES
149 kr/mån

Tele2 Kids mobilabonnemang – från 149 kr/mån

Tele2 Kids är lite som ett familjeabonnemang. Fast bättre. Dina barn upp till 20 år får egna abonnemang som är kopplade till ditt huvudabonnemang. Allt samlat på en faktura. Det enda som behövs för att köpa Tele2 Kids är ett vanligt mobilabonnemang hos oss. 

Tele2 Kids är spärrat för oväntade köp som t.ex. betalsamtal, surf utanför EU/EES och att köpa extra mobildata.

  • Få mer data till lägre pris med Tele2 Kids
  • Få allt samlat på en faktura
  • Månadskostnaden överstiger aldrig kostnaden för abonnemanget. 

Unlimited Together för hela familjen

Räcker inte surfen till för dina barn? Med Unlimited Together samlar du familjens alla Unlimited-abonnemang och får obegränsad mobildata till lägre månadskostnad. Det enda du behöver göra är att byta till Unlimited, logga in till Mitt Tele2 och skapa en grupp. Sedan kan du börja bjuda in resten av din familj.

Vad blir den nya månadskostnaden? 
Har ni två Unlimited i familjen betalar ni 399 kr per abonnemang. Är ni istället tre eller fler med Unlimited så blir månadskostnaden istället 349 kr.

Vanliga frågor och svar

För att kunna köpa ett mobilabonnemang till barn behöver du som förälder ha ett befintligt abonnemang eller skaffa ett nytt hos Tele2. Barnet måste också vara under 20 år.

I alla våra abonnemang gäller samtal, SMS/MMS och surf inom Sverige och inom EU/EES-länderna. Det gäller även Tele2 Kids.

Samtal från Sverige till ett annat land, oavsett om det ligger i EU/EES eller inte, ingår inte i abonnemanget och kostar som ett vanligt utlandssamtal enligt denna prislista

Ett Tele2 Kids-abonnemang är automatiskt spärrat för utlandstrafik utanför EU/EES-länderna. Om barnet ska kunna surfa utanför EU/EES-länderna behöver ni kontakta Kundservice för att ta bort roamingspärren. Genom att ta bort roamingspärren öppnas abonnemanget för utlandstrafik i alla länder i världen. För att undvika oväntade kostnader på abonnemanget rekommenderar vi att ni alltid har roamingspärren aktiverad. 

Spara 50 kr på alla våra abonnemang jämfört med våra vanliga mobilabonnemang. I alla abonnemang ingår fria samtal, sms och mms i Sverige. 

  • 3 GB – 149 kr
  • 8 GB – 199 kr
  • 15 GB – 249 kr
  • 30 GB – 299 kr