Mobilabonnemang

Tele2 Kids

Abonnemang till familjens minsta mobilanvändare

Kampanj
Tele2 Kids
Tele2 Kids

30 GB

30 GB

Fria samtal, SMS och MMS
30 GB surf i Sverige
30 GB surf i EU/EES

Just nu! Få 30 GB extra surf.

299 kr /mån
249 kr/mån
Kampanj
Tele2 Kids
Tele2 Kids

15 GB

15 GB

Fria samtal, SMS och MMS
15 GB surf i Sverige
15 GB surf i EU/EES

Just nu! Få 30 GB extra surf.

249 kr/mån
199 kr/mån
Tele2 Kids
Tele2 Kids

8 GB

8 GB

Fria samtal, SMS och MMS
8 GB surf i Sverige
All surf ingår i EU/EES

Just nu! Få 30 GB extra surf.

199 kr/mån
Tele2 Kids
Tele2 Kids

3 GB

3 GB

Fria samtal, SMS och MMS
3 GB surf i Sverige
All surf ingår i EU/EES
149 kr/mån

50 kr rabatt på 15 och 30 GB

Erbjudandet 50 kr rabatt gäller endast Tele2 Kids 30 GB och 15 GB och vid nyteckning av abonnemang. För att teckna Tele2 Kids behövs dessutom ett nytt eller befintligt huvudabonnemang hos Tele2. Rabatten gäller i 12 månader och därefter löper Tele2 Kids-abonnemanget vidare till ordinarie pris. Självklart inga bindningstider på abonnemang och erbjudandet gäller fram till 31 augusti. 
 

30 GB extra surf

Erbjudandet 30 GB extra surf gäller befintliga och nya Tele2-kunder som uppgraderar eller tecknar abonnemang från 8 GB upp till 30 GB, student, Kids och senior är inkluderade. Erbjudandet gäller inte abonnemang under 8 GB och Unlimited. 30 GB, som kan användas inom Sverige, laddas på abonnemanget i samband med köp eller uppgradering av abonnemang och kan användas under 6 månader. Efter 6 månader försvinner eventuell oanvänd surf. Självklart inga bindningstider på abonnemang och erbjudandet gäller fram till 31 augusti. 

Kampanjpris på Huawei honor 9

Just nu har vi extra bra priser på bl.a. Huawei Honor 9 tillsammans med Tele2 Kids 30 GB och 15 GB.

Huawei Honor 9 är den självklara mobilen för de minsta mobilanvändarna med dubbel kamera och möjligheten till 3D-ljud direkt från mobilens högtalare. 

Prisexempel

  • Huawei Honor 9 + Tele2 Kids 15 GB – 323 kr/mån (ord. pris 436 kr/mån)
  • Huawei Honor 9 + Tele2 Kids 30 GB – 373 kr/mån (ord. pris 486 kr/mån)

Priset baseras på 24 månaders delbetalning på mobilen. 

Tele2 Kids mobilabonnemang – från 149 kr/mån

Tele2 Kids är lite som ett familjeabonnemang. Fast bättre. Dina barn upp till 20 år får egna abonnemang som är kopplade till ditt huvudabonnemang. Allt samlat på en faktura. Det enda som behövs för att köpa Tele2 Kids till dina barn är ett vanligt mobilabonnemang hos oss. 

Tele2 Kids är spärrat för oväntade köp som t.ex. betalsamtal eller samtal till utlandet, surf utanför EU/EES och att köpa extra surf.

  • Få mer surf till lägre pris med Tele2 Kids
  • Få allt samlat på en faktura
  • Månadskostnaden överstiger aldrig kostnaden för abonnemanget. 

Låt hela familjen surfa obegränsat med Unlimited Together

Räcker inte surfen till för dina barn? Med Unlimited Together samlar du familjens alla Unlimited-abonnemang och får obegränsad surf till lägre månadskostnad. Det enda du behöver göra är att skaffa Unlimited, logga in till Mitt Tele2 och skapa en grupp. Sedan kan du börja bjuda in resten av din familj.  

Vad blir den nya månadskostnaden? 
Har ni två Unlimited i familjen betalar ni 399 kr per abonnemang. Är ni istället tre eller fler med Unlimited så blir månadskostnaden istället 349 kr.  

Vanliga frågor och svar

För att kunna köpa ett mobilabonnemang till barn behöver du som förälder ha ett befintligt abonnemang eller skaffa ett nytt hos Tele2. Barnet måste också vara under 20 år.

I alla våra abonnemang gäller samtal, SMS/MMS och surf inom Sverige och inom EU/EES-länderna. Det gäller även Tele2 Kids.

Samtal från Sverige till ett annat land, oavsett om det ligger i EU/EES eller inte, ingår inte i abonnemanget och kostar som ett vanligt utlandssamtal enligt denna prislista

Ett Tele2 Kids-abonnemang är automatiskt spärrat för utlandstrafik utanför EU/EES-länderna. Om barnet ska kunna surfa utanför EU/EES-länderna behöver ni kontakta Kundservice för att ta bort roamingspärren. Genom att ta bort roamingspärren öppnas abonnemanget för utlandstrafik i alla länder i världen. För att undvika oväntade kostnader på abonnemanget rekommenderar vi att ni alltid har roamingspärren aktiverad. 

Spara 50 kr på alla våra abonnemang jämfört med våra vanliga mobilabonnemang. I alla abonnemang ingår fria samtal, SMS och MMS i Sverige. 

  • 3 GB – 149 kr
  • 8 GB – 199 kr
  • 15 GB – 249 kr
  • 30 GB – 299 kr