Just nu har vi en driftstörning på mobilt bredband och vi jobbar på att lösa det så fort som möjligt. Om du upplever problem, prova att starta om enheten. Tack för ditt tålamod.

Nyheter & kampanjer

Bli kund hos Com Hem och bli belönad!

Är du Tele2-kund kan du ta del av ett exklusivt
Ny kund-erbjudande hos Com Hem. När du sedan är kund hos oss båda kan du ta del av kostnadsfria förmåner.

Tele2-kund men ännu inte Com Hem-kund? Grattis!

Är du inte kund hos Com Hem ännu? Just nu erbjuder vi dig som Tele2-kund, men ännu inte är kund hos Com Hem, ett exklusivt Ny kund-erbjudande. För att ta del av Com Hems Ny kund-erbjudande behöver du ringa Tele2s kundservice (077-225 25 25) eller besöka en Tele2-butik

Genom att sedan vara kund hos både Tele2 och Com Hem kan du ta del av kostnadsfria förmåner som till exempel Dubbel data till ditt Tele2-abonnemang. I FAQ-delen kan du se vilka abonnemang du behöver ha för att få kostnadsfria förmåner.

Vår ambition är att belöna dig som är kund hos både Tele2 och Com Hem. Vi jobbar därför aktivt på att utöka antalet förmåner för dig som kund hos båda.

För att se om du är berättigad en förmån behöver du först vara kund hos både Tele2 och Com Hem. Därefter behöver du logga in eller skapa ett konto på Mitt Tele2. När du är inloggad kan du se om du har tillgång till förmåner och välja om du vill aktivera dem. Givetvis är förmånerna helt kostnadsfria och om du ändrar dig kan du byta förmån varje månad.

Har du frågor? Vi har samlat de vanligaste frågorna längre ner på sidan. Hittar du inte svaret här kan du givetvis ringa oss på 0772-25 25 25.

Tillgängliga förmåner

Är du redan kund hos Tele2 och Com Hem? Logga då in på Mitt Tele2 för att se om du är berättigad en eller flera av förmånerna nedan.

 • Tele2

  Dubbel data

  Fördubbla datamängden för dina Tele2-abonnemang. 20 GB/mån blir 40 GB/mån osv. 

 • Tele2

  Extra datakort

  Förmånen för dig som t.ex. har en surfplatta eller router och behöver ett extra SIM-kort för att kunna surfa.

 • Com Hem

  Dubbel hastighet

  Fördubbla hastigheten på ditt bredband från Com Hem. 150 Mbit/s blir 300 Mbit/s osv. Gäller bredband via FiberKoax och där det är tekniskt möjligt.

För att få förmåner krävs minst ett abonnemang från båda varumärkena Tele2 och Com Hem. Det gäller endast privatkunder och inte kunder som är gruppanslutna via Com Hem (du kan dock uppgradera ditt gruppanslutna abonnemang och bli berättigad förmåner). Rätten till förmånen baseras på personnummer, dvs. samma personnummer behöver stå på samtliga abonnemang, både från Tele2 och Com Hem. Du kan få upp till 6 förmåner.

Vad behöver jag för att kunna ta del av:

Dubbel data
Från Tele2 behöver du ett fast pris-mobilabonnemang eller ett mobilt bredbandsabonnemang med minst 20 GB data. Från Com Hem behöver du ha aktivt abonnemang med digital-tv eller fast bredband (FiberKoax eller FiberLAN).

Extra datakort
Från Tele2 behöver du ett fast pris-mobilabonnemang eller ett mobilt bredbandsabonnemang med minst 20 GB data. Från Com Hem behöver du ha aktivt abonnemang med digital-tv eller fast bredband (FiberKoax eller FiberLAN). Förmånen extra datakort förutsätter att ditt befintliga Tele2-abonnemang idag kan ha ett extra datakort och att kostnaden för datakortet är 99 kr/mån. Om du inte kan lägga till ett extra datakort så behöver du uppgradera ditt abonnemang. Det gör du enkelt i Mitt Tele2.

Dubbel hastighet
Från Tele2 behöver du ett mobilabonnemang med fast eller rörligt pris eller ett mobilt bredbandsabonnemang. Från Com Hem behöver du ha aktivt abonnemang med fast bredband (FiberKoax). Läs mer om skillnaden mellan FiberKoax och FiberLAN hos Com Hem. 

Om din bostadsrättsförening har ett avtal med Com Hem räknas du inte som privatkund hos Com Hem såvida du inte har uppgraderat ditt abonnemang från vad som ingår i grundavtalet.

Har du valt ett större paket än det som ingår i bostadsrättsföreningen och således uppgraderat från grundabonnemanget räknas du däremot som egen Com Hem-kund och har rätt till förmåner.

I nuläget gäller förmånerna så länge som du är kund hos Tele2 och Com Hem och har de abonnemang som gäller för att ha rätt till förmåner.

Tele2 och Com Hem kan komma att ändra i erbjudandet och kommer i så fall att meddela dig i god tid det börjar gälla, men det är inte planerat i nuläget.