Tele2
School of Power

Welcome to a more powerful you

 


 


Vad är School of Power?

Tele2 School of Power är en symbol för Tele2s ambition att ge våra kunder inspiration, kunskap och hjälp att hålla jämna steg med teknikens snabba utveckling.

Vi lever i en värld i ständig förändring, där alla ständigt måste lära och lära om i takt med nya framsteg. I den världen vill Tele2 uppmuntra fler till att upptäcka, utforska och använda sina digitala krafter fullt ut. Vi vill hylla nyfikenheten, upptäckarglädjen och viljan att hela tiden omfamna det nya.

Tele2 vill ge människor obegränsad digital kraft att göra sina liv enklare, roligare och mer fullmatade med bra upplevelser. 

Kraft att göra allt du vill. 

Välkommen till Tele2.

Surfa helt obegränsat
med Tele2

Surfa hur mycket du vill. Med abonnemanget Unlimited kan du surfa helt utan begränsningar och oro att din data ska ta slut. Och är du på semester i ett annat EU/EES-land så kan du surfa vidare precis som hemma, med upp till 30 GB per månad. 

Du kan också komplettera med extra datakort och koppla upp andra enheter med samma abonnemang, t.ex. din 4G-surfplatta eller minirouter. 

Get unlimited power.

 

Surfa som hemma.
I Europa. 

Med Tele2 kan du ringa, skicka SMS och MMS precis som hemma även om du är på resa i ett annat EU/EES-land. Slipp överraskande extrakostnader på fakturan och njut av semestern istället.

Du kan också surfa precis som hemma i andra EU/EES-länder med datapaket upp till 30 GB. Med abonnemanget Unlimited surfar du obegränsat hemma och med 30 GB per månad när du reser inom EU/EES.

 

Welcome to Tele2 School of Power

Följ några av eleverna på skolan och se hur digital kraft har gjort deras liv enklare, roligare och mer fullmatat med bra upplevelser.

Power 2
keep your
eyebrows

Surfa som hemma. I Europa.

Power 2
feel fresh

Surfa obegränsat med Tele2