Handla

 

Samla familjen med Tele2 Kids

Få överblick på ditt barns mobilanvändande

 

 

Följ mobilförbrukningen

Mitt Tele2 kan du följa all mobilförbrukning för alla anslutna Tele2 Kids-abonnemang.

Kostnadskontroll

Månadskostnaden överstiger aldrig kostnaden för abonnemanget.

Frihet och flexibilitet

Eget nummer, egen surf samt fria samtal, SMS och MMS.

Spara 50 kronor på alla våra abonnemang med Tele2 Kids

Tele2 Kids är en smart lösning för vår mest uppkopplade generation – barnen. Det är lite som ett familjeabonnemang. Alla barn i familjen får eget nummer och egen surf till ett rabatterat pris och allt samlas på en faktura. Det är nu lekande lätt att få överblick över dina barns mobilanvändande!

 • Mest data för pengarna
 • Snabb surf i ett imponerande och stabilt 4G-nät
 • Inga bindningstider
 • Inga uppsägningstider
 • Ring och surfa i EU/EES som hemma* 

* Alla Kids-abonnemang är automatiskt spärrade för utlandstrafik. För att kunna använda ett Kids-abonnemang i ett annat EU/EES-land behöver du kontakta Kundservice som tar bort roamingspärren. Läs mer under Vanliga frågor och svar.

Samla familjen under samma tak och faktura

I alla våra mobilabonnemang ingår alltid surf, fria samtal, SMS och MMS. För att köpa Tele2 Kids-abonnemang till dina barn
behöver du som är förälder ha ett abonnemang hos Tele2. Om du redan är Tele2-kund, kan du koppla upp barnen med Tele2 Kids redan nu!

 

Så här funkar det

Frihet och flexibilitet för hela familjen. Alla barn (upp till 20 år) med ett Tele2 Kids-abonnemang får ett eget nummer, egen surf samt fria samtal och SMS. Det går att skaffa Tele2 Kids här på Tele2.se, besöka en av våra Tele2-butiker eller genom att ringa till Kundservice. Allt som behövs är att du som förälder har eller tecknar ett abonnemang hos oss. Det är på det abonnemanget (huvudabonnemanget) som Tele2 Kids-abonnemanget kommer att vara skrivet.

Ni betalar aldrig mer än ni ska. Månadskostnaden överstiger aldrig kostnaden för abonnemanget. Tele2 Kids är spärrat mot oväntade köp, så som betalsamtal, automater, roaming eller extra surf. All förbrukning och användning kommer gå att följa på Mitt Tele2!

 

Vanliga frågor och svar

 • Kravet för att få köpa Tele2 Kids är att man som förälder har eller skaffar ett abonnemang hos Tele2.
 • Barnet som ska använda Tele2 Kids-abonnemanget ska vara under 20 år.

I alla våra abonnemang gäller samtal, SMS/MMS och surf inom Sverige och i EU/EES-länderna. Det gäller även ett Tele2 Kids-abonnemang. 

Men ett Tele2 Kids-abonnemang är automatiskt spärrat för utlandstrafik. Det innebär att ni måste kontakta Kundservice för att ta bort roamingspärren, även om ni reser inom EU/EES. Genom att ta bort roamingspärren öppnas abonnemanget för utlandstrafik i alla länder i världen. För att undvika oväntade kostnader på abonnemanget rekommenderar vi att ni alltid har roamingspärren aktiverad när ni inte reser. 

Spara 50 kr på alla våra abonnemang. I alla abonnemang ingår fria samtal, SMS och MMS. Ni kan välja mellan:

 • 1 GB – 149 kr
 • 5 GB – 199 kr
 • 15 GB – 249 kr
 • 30 GB – 299 kr