Nextory kostnadsfritt i 30 dagar för alla Tele2-kunder

Vill du avsluta Nextory?

Du har valt att avsluta din provperiod. Din prenumeration kommer upphöra omgående. Du är välkommen tillbaka när som helst!

Det tar 30 dagar innan din prenumeration på Nextory upphör. Under tiden kan du lyssna som vanligt och vi kommer inte att debitera ytterligare efter det.

Nextory kostnadsfritt i 30 dagar för alla Tele2-kunder

För alla spänningsslukare, träningsfantaster, anglofiler, romantiker, faktaforskare, hemmakockar, sagolyssnare, hälsofanatiker och tekniknördar. Har vi glömt några? Det har vi säkert. För Nextory har ljud- och e-böcker som passar alla smaker.

Nu får du prova på Nextory helt kostnadsfritt i 30 dagar. När din provperiod är slut betalar du enkelt månadsvis via din vanliga Tele2-faktura.

Få svar på de vanligaste frågorna om din prenumeration på Nextory här.

Med Nextory får du: 

Obegränsad lyssning och läsning

Obegränsad lyssning och läsning

Läs och lyssna på hur många böcker du vill och orkar från 139 kr/mån. Upptäck nya författare. Ladda ner offline. Är ni fler i familjen så blir det riktigt förmånligt med familjeabonnemanget.

Inte bara senaste romanen

Inte bara senaste romanen

Vet du om att Nextory har en stor samling av de senaste kokböckerna? Eller pedagogiska språkböcker och sagor för de minsta? Med Nextory kan du både utvecklas och bli underhållen.

Flexibla abonnemang

Flexibla abonnemang

Silver ger den lägsta månadskostnaden. När du inte behöver de senaste nyheterna. Guld ger dig hela utbudet inklusive senaste boksläppen. Familj är perfekt när ni är fler bokmalar i familjen.