Handla

Unlimited
together

Samla familj och vänner, eller andra du känner
– få obegränsad surf till lägre pris

Lägre pris, ju fler ni är

Med Unlimited Together blir det billigare att skaffa obegränsad surf. Samla familj, vänner eller andra du gillar så får ni mer surf till lägre pris. Är ni till exempel tre eller fler betalar ni 349 kr/mån för abonnemanget Unlimited, istället för 499 kr/mån. Se vad din månadskostnad kan bli här till höger. 

Kom snabbt igång

Allt du behöver göra för att komma igång är att logga in i Mitt Tele2, skapa en Unlimited Together-grupp och bjuda in andra som också vill surfa obegränsat till lägre pris. 

Om du inte är kund hos oss sedan tidigare så börjar du med att skaffa abonnemanget Unlimited. 

Så här enkelt är det

 • 1

  Logga in till Mitt Tele2

  Först måste du ha abonnemanget Unlimited. Sedan loggar du in till Mitt Tele2 och där kan du skapa en grupp och börja bjuda in. Är ni tre eller fler betalar ni bara 349 kr/mån för abonnemanget, var och en för sig.

 • 2

  Alla kan bjuda in till din grupp

  Gruppen har ingen administratör så alla i din grupp kan bjuda in nya vänner och andra ni känner.

  Ni kan vara högst 10 medlemmar i en grupp.

 • 3

  Betala var för sig eller samla allt på en faktura

  Är ni en familj och vill ha allt samlat på en faktura? Eller föredrar du hellre separata fakturor för varje abonnemang? Välj det som passar dig bäst.

Är du redan Tele2-kund?

Logga in till Mitt Tele2, skapa grupp och börja bjud in dina vänner. 

Vanliga frågor och svar

Det beror på hur många medlemmar och abonnemang som är med i gruppen. 

 • 1 Unlimited-abonnemang kostar 499 kr/mån (ordinarie pris)
 • 2 Unlimited-abonnemang kostar 399 kr/mån per person
 • 3-10 Unlimited-abonnemang kostar 349 kr/mån per person

Det innebär att 349 kr/mån är det lägsta priset som ni kan betala per abonnemang, förutsatt att tre eller fler Unlimited-abonnemang finns i din grupp. 

Priset på abonnemanget justeras alltid direkt och prisförändringen syns på nästa faktura. 

Ja, vem som helst kan skapa en Unlimited Together-grupp, förutsatt att du själv har abonnemanget Unlimited. Det görs via Mitt Tele2 och när gruppen är skapad kan du eller andra gruppmedlemmar bjuda in vänner, familj eller andra du känner. 

Du kan bjuda in vem som helst, oavsett nuvarande operatör eller abonnemang. De personer som du bjuder in kommer att få ett SMS om hur de går med i din grupp. Har de inte Unlimited idag eller är kunder hos Tele2 sedan tidigare innehåller SMS:et även instruktioner för hur de byter abonnemang eller blir Tele2-kund. 

En grupp kan ha upp till 10 medlemmar. Däremot är det antalet Unlimited-abonnemang i gruppen som kommer styra din månadskostnad. Med andra ord – du kan vara med i en Unlimited Together-grupp utan Unlimited, men då bidrar inte ditt abonnemang till lägre månadskostnad samtidigt som du betalar ordinarie pris för ditt abonnemang. 

Nej, du kan gå med i en grupp utan abonnemanget Unlimited, men för att alla medlemmar ska få lägre pris så räknas antal Unlimited-abonnemang. Om du inte har Unlimited idag så kan du enkelt uppgradera ditt abonnemang via Mitt Tele2

Om du är med i en grupp utan Unlimited, och resten av gruppen får lägre månadskostnad, så betalar du fortfarande ordinarie pris på ditt abonnemang.

Om du går med i Unlimited Together så flyttas alla dina Unlimited-abonnemang över till gruppen. Om du sedan väljer att byta grupp så sker samma sak där, alla dina Unlimited-abonnemang byter grupp. Med andra ord – du kan bara vara med i en Unlimited Together-grupp per kund. 

Om du har fått ett SMS med länk till inbjudan och du inte redan har Unlimited, så måste du först bli Tele2-kund och/eller skaffa Unlimited. När det är klart så loggar du in till Mitt Tele2 och där ser alla aktuella inbjudningar. 

Nej. Du fortsätter att betala ditt eller dina abonnemang på samma sätt som tidigare. 

Om du vill få en samlingsfaktura för fler abonnemang, oavsett om du är med i en Unlimited Together-grupp eller inte, så kan du aktivera det genom att kontakta Kundservice.

För dig som har Unlimited innan 22/2-2018
Om du har Unlimited idag med extra datakort och väljer att gå med i en Unlimited Together-grupp så behåller du nuvarande villkor för datakortet. 

För dig som inte har Unlimited men har datakort
Om du inte har abonnemanget Unlimited idag men väljer att uppgradera till Unlimited för att sedan gå med i Unlimited Together så kommer ditt nuvarande datakort att börja kosta 99 kr/månad. 

Du får 30 dagar på dig att bestämma om du vill behålla ditt befintliga datakort eller inte. Väljer du att sluta använda ditt datakort så stänger du av tjänsten via Mitt Tele2.

Både ja och nej. Priset för ditt abonnemang i en Unlimited Together-grupp kan inte kombineras med andra rabatter på abonnemanget, med undantag från studentrabatten.

Om du går med i en grupp och redan har rabatt på ditt Unlimited-abonnemang så kommer rabatten att ersättas av det nya priset som du får tillsammans med dina gruppmedlemmar. 

För dig med studentrabatt
Är du student och har studentrabatt via Mecenat så kommer du fortsätta att ha rabatt på ditt abonnemang som tidigare.

Din nya månadskostnad blir: Priset på Unlimited inklusive studentrabatt minus rabatten från Unlimited Together.