Allt om nya iPhone!

Få alltid de senaste iPhone-nyheterna

På Apple Special Event hösten 2019 presenterades tre nya mobiler – iPhone 11, iPhone 11 Pro och iPhone 11 Pro Max. Så snart vi har något nytt att berätta om årets lansering prublicerar vi det här. Glöm inte att titta in här lite då och då för de senaste nyheterna.

Apple iPhone 11 Pro | Pro Max


Apple iPhone 11 Pro och Pro Max är de första riktiga pro-modellerna. Liksom iPhone 11 är en av de största nyheterna kameran och du kan äntligen fotografera som ett riktigt proffs.

Helt nytt trippelkamerasystem med vidvinkel, ultravidvinkel och tele. Du kan dessutom zooma upp till 4 gånger, både in och ut från motivet. 

En kraftigt ökad batteritid gör mobilen 5 timmar snabbare än föregångaren iPhone XS Max. 

Senaste iPhone-nyheter

Apple iPhone 11


De största nyheterna som presenterades är det nya A13 Bionic-chippet och två helt nya kameror – vidvinkel och ultravidvinkel. Dessutom andra funktioner som snabbare ansiktsigenkänning, tåligare glas på både fram- och baksidan samt slow motion även på framsidekameran. 

Fotografera på natten, ta detaljrika porträtt och kom igång ännu snabbare med video tack vare den nya QuickTake-funktion, som aktiveras genom att bara hålla in avtryckaren i fotoläget. 

Apple TV+ i ett år

Just nu ingår Apple TV+ i ett helt år (ord. pris 59 kr/mån) om du köper en ny iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV eller Mac. Passa på att streama originalserier och filmer från Apple direkt i Apple TV-appen. Abonnemanget gäller för alla som ingår i din familjedelningsgrupp.  

Apple TV+ lanserades 1 november 2019 och finns tillgängligt för aktivering direkt i Apple TV-appen i din nyinköpta enhet. Erbjudandet behöver aktiveras inom tre månader efter köp. När provperioden är slut förnyas abonnemanget automatiskt. 

Apple TV+ logotyp
eSIM till Apple iPhone

Skaffa nya iPhone tillsammans med eSIM

Slipp det fysiska SIM-kortet genom att välja ett digitalt eSIM till din nya iPhone. eSIM är en relativt ny teknologi som fungerar på samma sätt som ett fysiskt SIM-kort, men är inbyggt i enheten – på en betydligt mindre yta.

Har du idag dubbla mobiler?
Använd dubbla SIM-kort i mobilen, ett eSIM och ett nano-SIM-kort så kan du både ta emot jobbsamtal och ringa privata samtal från samma mobil. Smart va?