Få alltid de senaste iPhone-nyheterna

Här presenterar vi alltid de senaste nyheter från Apple. Just nu kan du till exempel köpa nya iPhone SE

 

Glöm inte att titta in här lite då och då för fler nyheter under 2020. 

Kommer en ny iPhone i höst?

Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss när vi har mer att berätta.

Något gick fel, testa igen.
Något gick fel, testa igen.

Genom att lämna dessa uppgifter godkänner jag och är medveten om att Tele2 kommer att behandla dessa uppgifter för att kunna kommunicera med mig angående nyheter från Apple under 24 månader framåt. Därefter raderas uppgifterna. Om du vill veta mer om Tele2s behandling av personuppgifter och dina rättigheter se vår integritetspolicy. 

 

Senaste iPhone-nyheter

Apple iPhone SE –
En välbekant liten skönhet

Apple iPhone SE gör comeback i ett format vi alla känner igen. Den är tunn, har en 4,7-tums Retina HD-skärm, Touch ID och är vatten- och dammtålig enligt IP67. Men inuti är inget sig likt. 

iPhone SE finns i färgerna svart, vit och PRODUCT(RED) samt kommer i storlekarna 64GB, 128GB och 256GB. 

Apple iPhone 11


De största nyheterna som presenterades är det nya A13 Bionic-chippet och två helt nya kameror – vidvinkel och ultravidvinkel. Dessutom andra funktioner som snabbare ansiktsigenkänning, tåligare glas på både fram- och baksidan samt slow motion även på framsidekameran. 

Fotografera på natten, ta detaljrika porträtt och kom igång ännu snabbare med video tack vare den nya QuickTake-funktion, som aktiveras genom att bara hålla in avtryckaren i fotoläget. 

Apple TV+ i ett år

Just nu ingår Apple TV+ i ett helt år (ord. pris 59 kr/mån) om du köper en ny iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV eller Mac. Passa på att streama originalserier och filmer från Apple direkt i Apple TV-appen. Abonnemanget gäller för alla som ingår i din familjedelningsgrupp.  

Apple TV+ lanserades 1 november 2019 och finns tillgängligt för aktivering direkt i Apple TV-appen i din nyinköpta enhet. Erbjudandet behöver aktiveras inom tre månader efter köp. När provperioden är slut förnyas abonnemanget automatiskt. 

Apple TV+ logotyp
eSIM till Apple iPhone

Skaffa nya iPhone tillsammans med eSIM

Slipp det fysiska SIM-kortet genom att välja ett digitalt eSIM till din nya iPhone. eSIM är en relativt ny teknologi som fungerar på samma sätt som ett fysiskt SIM-kort, men är inbyggt i enheten – på en betydligt mindre yta.

Har du idag dubbla mobiler?
Använd dubbla SIM-kort i mobilen, ett eSIM och ett nano-SIM-kort så kan du både ta emot jobbsamtal och ringa privata samtal från samma mobil. Smart va?