Just nu har vi en driftstörning på mobilt bredband och vi jobbar på att lösa det så fort som möjligt. Om du upplever problem, prova att starta om enheten. Tack för ditt tålamod.

Huawei Y6

Huawei Y6 - senaste modellen

Huawei Y6 har en snygg polerad design med många spännande funktioner. Med frontkameran på 8 MP tar du snygga selfies med hjälp av Huaweis Selfie Toning Flash 2.0, en LED-blixt som även assisteras av skärmljus. Även den bakre kameran på 13 MP med f/1.8-bländare ger snygga bilder i mörka miljöer. 

Skärm: 6.09'' skärm med droppformad flärp.
Batteri: 3020 mAh med intelligent energisparande teknologi.
Övrigt: SuperSound-ljudteknologi som gör den perfekt som bärbar högtalare med effektfull bas. 
Pris: från 74 kr/mån i 24 mån.

 

Nya generationens mobilkamera

Huawei P30-serien är imponerande på flera sätt och har allt som behövs för att vara det självklara valet bland mobilentusiaster. Huawei P30 Pro och P30 utmanar det vi är vana vid i en mobilkamera. Med ett revolutionerande kamerasystem från Leica kan du fotografera på ett helt nytt sätt. Du får ännu bättre ljus i bilderna och kan fota utan bekymmer även i mörker eller motljus.

Fånga världen från fler avstånd
SuperZoom-linsen har 10x hybrid zoom vilket gör att du fångar skarpa och detaljrika bilder även på långt håll. Vill du överraskas av glittrande vattendroppar på blombladet från 2,5 cm avstånd? Då är mobilernas makrolins perfekt för dig.

Huawei P30-serie

Huawei P30 Pro

Fångar skarpa och detaljrika bilder både från nära håll och på långt avstånd. Förbättrad batterikapacitet och möjlighet att dela ström med hörlurar, tandborsten eller kompisens Huaweimobil.

Huawei P30 Pro REA

Huawei P30

Kom närmare det du fotar med 5x hybrid zoom. Filma ur två perspektiv samtidigt med Huawei Dual-View video. Använd kamerans nattläge för att få in ännu mer ljus i bilden, även om det är mörkt ute.

Huawei P30 REA

Huawei P30 Lite

En smart och funktionell mobil för dig som gillar att fota. AI-teknik justerar färg, belysning och kontrast, och med superzoom behöver du inte fundera över avstånd.

Huawei mobiler REA

Huawei MediaPad T3

Gör din vardag bättre och smidigare med Huawei MediaPad T3. Tack vare det speciellt framtagna operativsystemet är den enkel att använda och passar hela familjen. Med föräldrakontroll kan du låta barnen använda surfplattan samtidigt som du styr innehållet.

Surfplattan är även snäll mot dina ögon då Huawei har adderat ett särskilt lågintensitetsläge som är skonsammare mot ögonen. På så sätt slipper du anstränga dem lika mycket. Och med lång batteritid behöver du inte oroa dig för att batteriet ska ta slut. Kapaciteten ligger på 4800 mAh och möjliggör njutning av din surfplatta i flera timmar.

Pris: Från 82 kr/månad i 24 månader.

Surfplatta billig Tele2