Köp nya Huawei Mate20 Pro!

Huawei Mate20 Pro erbjuder en högre intelligens med snabb prestanda och AI, tack vare Kirin 980 med kraftfull 7nm processor. Den har en trippelkamera i världsklass med ultravidvinkel och makroläge för detaljrika närbilder.

Funktionen med objektsigenkänning är dessutom vidareutvecklad och stödjer nu med 2x AI ännu fler motiv så att du får bästa möjliga inställningar i autoläge.

Ett innovativt batteri som håller längre och laddar snabbt (0-70% på 30 minuter). Du kan dessutom dela med dig av batteritid trådlöst till andra enheter vid behov. Hög säkerhet med 3D face unlock och fingerprint in-screen som skyddar innehållet i din smartphone. Mate20 Pro är IP68-certifierad vilket innebär att den är både damm- och vattentålig*.

*1.5 m i sötvatten under 30 minuter.

Huawei P20 & P20 Plus:
En ny nivå för mobilkameran

Med en Huawei P20 (5,8”) eller P20 Pro (6,1”) kan du lämna kameran hemma. Samarbetet mellan Huawei och Leica har resulterat i ett tekniskt underverk med två (P20) eller tre (P20 Pro) kameramoduler. Med hjälp av AI känner kameran av motivet på egen hand och tar bättre bilder i alla lägen – även i mörker.

Men Huaweis toppmodeller är mer än sina exklusiva kameror. Tack vare den snabba, åttakärniga processorn Kirin 970 och upp till 6 GB RAM flyter appar och multitasking på bättre än någonsin. Du har dessutom plats för massor av bilder på telefonens 128 GB stora interna lagringsutrymme.  

Handla med studentrabatt

Som student med Mecenatkort får alltid bra rabatter hos oss på både telefoner och abonnemang. Spara minst 400 kr på din nya Huaweimobil och få hela 20 % rabatt på valfritt abonnemang.