Allt om senaste
Samsung Galaxy

*Bli först med 5G

Du som köper Galaxy S20, S20+ eller S20 Ultra med abonnemanget Obegränsad får 5G-uppkoppling utan extra kostnad så snart vi uppgraderat vårt nätverk till 5G. Erbjudandet gäller även dig som redan har Obegränsad eller uppgraderar ditt abonnemang i samband med köpet.

Samsung Galaxy Z Flip

Samsung Galaxy Z Flip är en helt ny form av mobil framtagen för de uttrycksfulla. Med revolutionerande vikbar glasskärm öppnas helt nya möjligheter.

  • Ryms lätt i handflatan
  • Perfekt för videosamtal, tutorials eller hadsfree-selfies
  • Stoppa mobilen i fickan när du är klar
  • Du missar inget med det lilla notisfönstret på locket

Pris från 679 kr/mån i 24 månader

Samsung Galaxy Z Flip
Nya Samsung Galaxy-mobilen M20

Samsung Galaxy A51

Samsung Galaxy A51 är ett prisvärt alternativ till alla premiummobiler. Här får du en riktigt bra kamera, infinityskärm och bra prestanda. Den nya super Quadkameran har fyra kameror plus selfiekamera som tillsammans ger skarpa bilder oavsett ljusförhållanden.

Inuti mobilen hittar vi snabba och kraftfulla processorer samt stor batteri- och lagningskapacitet. Använd Samsung Pay för att säker betalning i butiker utan att ta fram plånboken. 

Pris: från 166 kr/mån i 24 mån

Samsung Galaxy S10 och S10+

Behöver du inte det senaste från Samsung så har vi extra bra priser på Galaxy S10 och S10+. Båda mobilerna har trippelkameror som påminner om systemkameran. Du kan fota med vidvinkel, justera skärpedjupet och ta skarpa bilder även i sämre ljus. 

Dessutom har Galaxy S10+ ett avancerat batterisystem som anpassar appar och funktioners batteridrift efter hur mycket du använder dem.

Pris S10: från 312 kr/mån 24 mån 375 kr/mån
Pris S10+: från 353 kr/mån i 24 mån 416 kr/mån

Samsung Galaxy S10+