Tele2 Student

Är du student och letar efter ett studentabonnemang till ett förmånligare pris? Då rekommenderar vi vårt bredbandsabonnemang eller mobilabonnemang från vårt systerbolag Comviq.

Tele2 studentabonnemang

Snabbt bredband med studentrabatt

Vi tycker att det är självklart att även studenter ska ha tillgång till ett riktigt snabbt och stabilt bredband. Därför har vi tagit fram bredbandserbjudanden med rabatt hos Tele2 som riktar sig till dig som är student.

Mobilabonnemang från vårt systerbolag Comviq

Som student med begränsad plånbok behöver du ofta ha stenkoll på dina kostander, där ett mobilabonnemang är en av de nödvändiga men inte så roliga utgifterna.

Tele2 säljer inte mobilabonnemang med rabatter till studenter, men systerbolaget Comviq har abonnemang som riktar sig till dig som är student och till barn under 18 år. Eftersom studenter ofta använder mobilen både till studierna och på fritiden innehåller ett studentabonnemang, liksom vanliga mobilabonnemang, alternativ för olika datamängder.

Till studentabonnemang hos comviq.se

Comviq ger rabatt på mobilabonnemang
Ett studentabonnemang med fastpris hos Comviq ger rabatt på månadskostnaden. På bara några månader kan du spara flera hundra kronor, pengar som du kan spara till något mer användbart. Beroende på vilket abonnemang du väljer så ingår även EU-surf.

För att köpa ett mobilabonnemang med studentrabatt behöver du visa upp ett Studentkort eller Mecenatkort. Du behåller ditt abonnemang under tiden du är student.

Är ni fler som vill ha rabatt på mobilabonnemang?
Då kan vi rekommendera ett familjeabonnemang hos Tele2. Köp ett mobilabonnemang till ordinarie pris och för varje extra person betalar du endast 199 kr per användare. Alla får samma datamängd utan att behöva dela den med någon annan och allt kommer på en faktura.

Har du en annan fråga?