Mobilabonnemang med betalningsanmärkning

För att beställa ett mobilt abonnemang för mobiltelefoni eller mobilt bredband görs alltid en kreditupplysning på dig. Om du har en eller flera betalningsanmärkningar kan du tyvärr inte teckna abonnemang hos Tele2, men vi rekommenderar att du väljer Penny.

Penny är, liksom Comviq och Boxer, ett av våra varumärken inom Tele2-koncernen och riktar sig bland annat till dig som vill betala mobilabonnemang och bredbandsabonnemang med betalkort istället för månadsfaktura.

Mobilabonnemang utan kreditupplysning

När du beställer ett mobilabonnemang hos Penny görs ingen kreditkontroll (även kallat UC) utan du ansluter ett betalkort, Visa eller Mastercard, direkt till tjänsten. Enkelt och smidigt och du slipper samtidigt påminnelseavgifter förutsatt att du har täckning på kontot när månadsbetalningen sker.

Om betalningsanmärkningar

Att teckna ett mobilabonnemang med betalningsanmärkningar är inte möjligt hos alla operatörer, inklusive Tele2. Hos Penny kan du teckna mobilabonnemang trots att du har betalningsanmärkningar eftersom det inte görs någon kreditupplysning eller UC när du beställer en ny tjänst.

Är du redan kund hos Tele2 och fakturan inte betalas i tid finns risk att du får en betalningsanmärkning och att ärendet sedan går vidare till kronofogden. Är du i behov att skjuta upp förfallodagen på fakturan är du välkommen att kontakta vår kundservice.

Om Penny

Penny är vårt senaste tillskott där du hanterar allt kring dina abonnemang via en app eller genom att logga in på penny.se. Om du tecknar abonnemang hos Penny bjuder vi även på Penny Play i ett år. Här hittar du både filmer direkt från bioduken och populära serier, men också massor av klassiker du aldrig tröttnar på.

Till Penny.se

Har du en annan fråga?