Apple Watch Series 7

Sportband

Med Apple Watch Series 7 på handleden kan du vara uppkopplad och svara på sms utan din mobil, hålla koll på din hälsa och få hjälp att nå dina träningsmål.

Webbrabatt Fri uppläggningsavgift - spara 289 kr
Bra att veta!
Du behöver ha ett mobilabonnemang eller mobilt bredband från Tele2 för att köpa en smartwatch.

Betalning av klockan

Välj om du vill dela upp betalningen eller betala direkt. Betalning sker alltid via faktura.
Fri fraktIngen bindningstid14 dagars ångerrätt

Större skärm. Större möjligheter

Apple Watch Series 7 är resultatet av innovation. Skapad för att klara vardagens utmaningar med det tåligaste skärmglaset någonsin på en Apple Watch, dammtålig enligt IP6X och med ett batteri som räcker hela dagen. Den skarpa Retina-skärmen har smala kanter och nästan 20 procent större yta än Series 6, innehåll blir lättare att se och läsa och användarupplevelsen imponerande. Eftersom skärmen alltid är på behöver du inte ens lyfta handleden eller trycka på skärmen för att se tiden eller ta till dig information.

Lämna mobilen hemma. Om du vill.

Med mobil uppkoppling till din Apple Watch Series 7 blir möjligheterna många. Du kan svara på meddelanden, ring samtal eller lyssna på din favoritmusik och poddar var du än befinner dig utan att ha din mobiltelefon med dig.

Fokus på hälsa

Logga din dagliga fysiska aktivitet på Apple Watch och följ dina framsteg eller låt den motivera dig på något av de många träningspassen. Du kan lättare hålla koll på din hälsa med den avancerade funktionen som mäter syrenivån i blodet eller ta hjälp av appen EKG och få varningar om låg och hög puls samt vid oregelbunden hjärtrytm. Appen Sömn hjälper dig att få rätt antal timmars sömn, bli mer utvilad och nå dina sömnmål.

eSIM till Apple Watch

För att skaffa eSIM till din Apple Watch behöver du först ha ett mobilabonnemang från Tele2 med fast månadskostnad. Du kan kontakta vår kundservice om du är osäker på om ditt mobilabonnemang stödjer tilläggsabonnemang för klocka. Därefter laddar du ner Apple Watch-appen till din iPhone och beställer klockabonnemanget. Abonnemanget kostar 49 kr/mån och avgiften läggs på din faktura.

Teknisk specifikation
GPS
GPS + Cellular
Skärmtyp
Retina-skärm
Dammtålig
IP6X-certifierad
Vattentålig
ISO-standard 22810:2010. Det betyder att den kan användas vid aktiviteter i grunt vatten. Rekommenderas inte för vattenaktiviteter i höga hastigheter eller på större djup.
Kompatibel med iPhone
Apple Watch Series 7 kräver en iPhone 6s eller senare med iOS 15 eller senare.