Samsung Galaxy Watch

Är du rädd att missa viktiga samtal och meddelanden? Inga problem. Med Galaxy Watch kan du ringa och svara på samtal samt skicka och ta emot meddelanden direkt från klockan. Lämna mobilen hemma när du ger dig ut på löprundan eller till gymmet.

Är du rädd att missa viktiga samtal och meddelanden? Inga problem. Med Galaxy Watch kan du ringa och svara på samtal samt skicka och ta emot meddelanden direkt från klockan. Lämna mobilen hemma när du ger dig ut på löprundan eller till gymmet.

Bra att veta!
Du behöver ha ett mobilabonnemang eller mobilt bredband från Tele2 för att köpa en smartwatch.

Betalning av klockan

Välj om du vill dela upp betalningen eller betala direkt. Betalning sker alltid via faktura.
Fri fraktIngen bindningstid14 dagars ångerrätt
Specifikationer
Vikt
53 g
Dimensioner
49 x 46 x 13 mm
Skärmstorlek
1,3 tum (360 x 360 px)
Design
Super AMOLED-skärm med always-on, Corning Gorilla Glass DX+
Bluetooth
4.2
Kapacitet
4 GB
Batterikapacitet
472 mAh, upp till 5 timmar
SIM-kort
eSIM
Vattentålig
Vattentålig ner till 50 m enligt ISO-standard 22810:2010. Det betyder att den kan användas vid aktiviteter i grunt vatten. Rekommenderas inte för vattenaktiviteter i höga hastigheter eller på större djup.
Övrigt
Samsung Pay, kompatibel med både Android- och iOS-mobiler
I förpackningen
Galaxy Watch med 2 st armband, laddningskabel, snabbstartsguide
Om klockan

Fri och uppkopplad

Med Samsung Galaxy Watch missar du inga viktiga samtal eller meddelanden även om du lämnat mobilen hemma. Med eSIM är du alltid uppkopplad mot mobilnätet, och du kan ringa och svara på samtal, skicka och ta emot meddelanden eller lyssna på musik och poddar utan att ta fram mobilen. Eller ens ta med den.

Galaxy Watch är en snygg klocka med en klassisk design i rostfritt stål. Med sitt standardfäste på 22 mm kan du välja själv vilket armband som passar din smak.

Träningsassistent runt handleden

Galaxy Watch är den perfekt för dig med ett aktivt liv. Förutom 17 olika träningsformer kan du även manuellt lägga upp dina egna styrkeövningscheman. Dessutom finns en mängd specialanpassade träningsappar. Inbyggd pulsmätare och GPS med hög precision gör Galaxy Watch till den kompletta träningspartnern.

Galaxy Watch är även vattentålig (5 ATM) och möjliggör simning i både pool och havsvatten. Gillar du lyssna på musik eller poddar på träningsrundan behöver du inte kompromissa. Med Spotify Offline har du tillgång till dina spellistor direkt i klockan.

Betala direkt från klockan

Galaxy Watch är kompatibel med Samsung Pay. Lämna plånboken hemma och betala direkt med klockan.  Klockan fungerar både med Android och iOS.

Tilläggsabonnemang för klocka

Med tilläggsabonnemang för klocka är din Galaxy Watch uppkopplad mot mobilnätet och du kan ringa och svara på samtal, skicka och ta emot meddelanden eller lyssna på musik och poddar utan att ha mobilen i närheten.

För att köpa ett tilläggsabonnemang till en Galaxy Watch behöver du ha en Galaxymobil från A, J, Note eller S-serien samt ett mobilabonnemang från Tele2 som stöder tilläggsabonnemanget.

Gör så här

  1. Ladda ner Galaxy Wearable-appen till din Samsungmobil.

  2. Koppla ihop mobilen med klockan via appen.

  3. Klicka på Beställ tilläggsabonnemang eller Mobilnätverk > Beställ tilläggsabonnemang och följ anvisningarna.

Abonnemanget kostar 49 kr/mån och kostnaden läggs på din Tele2-faktura.