Samsung Galaxy Watch4 LTE

Samsung Galaxy Watch4 uppmuntrar till välbefinnande och passar lika bra till träning som till fest. Den tar din träning till nya nivåer med motiverande verktyg som bland annat mäter steg, puls och syremängd i blodet, och hjälper dig hålla koll på hälsan med funktioner som mäter sömnaktivitet, EKG och blodtryck.

Samsung Galaxy Watch4 uppmuntrar till välbefinnande och passar lika bra till träning som till fest. Den tar din träning till nya nivåer med motiverande verktyg som bland annat mäter steg, puls och syremängd i blodet, och hjälper dig hålla koll på hälsan med funktioner som mäter sömnaktivitet, EKG och blodtryck.

Webbrabatt Fri uppläggningsavgift - spara 289 kr
Bra att veta!
Du behöver ha ett mobilabonnemang eller mobilt bredband från Tele2 för att köpa en smartwatch.

Betalning av klockan

Välj om du vill dela upp betalningen eller betala direkt. Betalning sker alltid via faktura.
Fri fraktIngen bindningstid14 dagars ångerrätt
Vikt
40 mm: 26 g / 44 mm: 30 g
Dimensioner
40 mm: 40,4 x 39,3 x 9,8 mm / 44 mm: 44,4 x 43,3 x 9,8 mm
Skärmstorlek
40 mm: 1,2 tum / 44 mm: 1,4 tum
Design
Fram- och baksida: Gorilla Glass DX(Front) + 3D Rear Glass
Bluetooth
5.0
Kapacitet
1,5 GB + 16 GB
Batterikapacitet
40 mm: 247 mAh / 44 mm: 361 mAh
SIM-kort
eSIM
Övrigt
IP68, Samsung Pay, Google Pay, Google-appar
I förpackningen
Galaxy Watch4 med Sport Band i stilrent gummimaterial, laddningskabel, snabbstartsguide
Samsung-Galaxy-Watch4-design

Galaxy Watch4 – för alla tillfällen

Samsung Galaxy Watch4 uppmuntrar till välbefinnande och passar lika bra till träning som till fest. Den har elegant minimalistisk design i aluminium, ett stilrent och slimmat integrerat armband och görs enkelt personlig genom att anpassa utseendet på displayen efter just din stil. Det nya gränssnittet OneUI gör klockan intuitiv och snabb att navigera, och den ljusstarka och högupplösta skärmen ger en riktigt bra videoupplevelse trots att ytan är liten.

Galaxy Watch4 finns i:

  • storlek 40 mm: svart boett med svart armband, silver boett med vitt armband samt rosa boett med rosa armband.

  • storlek 44 mm: svart boett med svart armband, silver boett med grått armband samt grön boett med grönt armband.

Samsung-Galaxy-Watch4-heart-rate

Många funktioner för hälsa och träning

Ta hälsa och träning till nya nivåer. Oavsett om dina mål handlar om träningsresultat eller kroppsvikt finns praktiska och motiverande verktyg i Galaxy Watch4. Förutom att analysera löpsteg och ta ut bra springrundor kan du nu även utmana dina vänner i olika träningsformer och välja bland en mängd fitnessprogram. Utöver att mäta steg, puls och syremängd i blodet kan du även se hur din kropp utvecklas vid träning genom att mäta fett, muskler, skelett och BMI. Med Galaxy Watch4 på handleden kan du också hålla koll på din sömnaktivitet som djupsömn, snarkningar och andningsrytm, och med appen Samsung Health Monitor kan du mäta EKG och blodtryck på endast 20 sekunder.

Samsung-Galaxy-Watch4-aktiviteter

Upplev mer, hela dagen

Med funktioner som Google Assistent, Google Maps och GooglePay kan du enkelt styra dina vardagssysslor och med appen SmartThings kan du smidigt hantera dina uppkopplade produkter i hemmet, t.ex dimra ljuset till mysnivå eller sätta på kaffekokaren. Galaxy Watch4 är vattentålig och dammtät enligt IP68 och med ett intelligent och effektivt batteri som spar på kraften så fort det får tillfälle kan du använda klockan obehindrat hela dagen.

Tilläggsabonnemang för klocka

Med tilläggsabonnemang för klocka är din Galaxy Watch uppkopplad mot mobilnätet och du kan ringa och svara på samtal, skicka och ta emot meddelanden eller lyssna på musik och poddar utan att ha mobilen i närheten.

För att köpa ett tilläggsabonnemang till en Galaxy Watch behöver du ha en Galaxymobil från A, J, Note eller S-serien samt ett mobilabonnemang från Tele2 som stöder tilläggsabonnemanget.

Gör så här

  1. Ladda ner Galaxy Wearable-appen till din Samsungmobil.

  2. Koppla ihop mobilen med klockan via appen.

  3. Klicka på Beställ tilläggsabonnemang eller Mobilnätverk > Beställ tilläggsabonnemang och följ anvisningarna.

Abonnemanget kostar 49 kr/mån och kostnaden läggs på din Tele2-faktura.