Apple iPad Pro 12,9“ Wi‑Fi + 5G

Banbrytande prestanda tack vare M1-chippet, en förtrollande XDR-skärm och kameror med vidvinkel och ultravid­vinkel som hjälper dig att ta den perfekta bilden eller videon. iPad Pro 12,9" har dessutom stöd för 5G.

Banbrytande prestanda tack vare M1-chippet, en förtrollande XDR-skärm och kameror med vidvinkel och ultravid­vinkel som hjälper dig att ta den perfekta bilden eller videon. iPad Pro 12,9" har dessutom stöd för 5G.

Webbrabatt Fri uppläggningsavgift - spara 289 kr
Bra att veta!
Du behöver ha ett mobilabonnemang eller mobilt bredband från Tele2 för att köpa en surfplatta.

Betalning av surfplatta

Välj om du vill dela upp betalningen eller betala direkt. Betalning sker alltid via faktura.
Fri fraktIngen bindningstid14 dagars ångerrätt
4G
Ja
5G
Ja
RAM
8 GB på modeller med 128 GB, 256 GB eller 512 GB lagring / 16 GB på modeller med 1 TB eller 2 TB lagring
Vikt
684 gram
Chipset
Apple M1-chip
Blåtand
5.0
Skärmtyp
Liquid Retina XDR-skärm
Kamera bak
Vidvinkel: 12 MP, bländare ƒ/1,8 / Ultravidvinkel: 10 MP, bländare ƒ/2,4 och 125° synfält / 2× optisk utzoomning / Upp till 5× digital zoom
Dimensioner
214,9 x 280,6 x 6,4 mm
Kamera fram
Ultravidvinkelkamera med 12 MP, 122° synfält / Bländare ƒ/2,4 / Porträttläge med avancerad bokeh-effekt
Upplösning
2732 × 2048 pixlar
Intern minne
128 GB, 256 GB, 512 GB, 1 TB, 2 TB
SIM-kortstyp
Nano‑sim, eSIM
Skärmstorlek
12,9-tums (diagonalt) mini-LED-bakbelyst Multi-Touch-skärm med IPS-teknik
Operativsystem
iPadOS 14
Batterikapacitet
Upp till 9 timmars surf via mobildatanät
I förpackningen
iPad Pro, Usb-c-laddningskabel (1 m), 20 W usb‑c-strömadapter
Apple-iPad-Pro-prestanda

Upplev Apple iPad Pro 12,9“

M1-chippet gör iPad Pro 12,9“ till en riktigt snabb surfplatta. Byggd för att dra maximal nytta av chippets höga prestanda och avancerade teknik, som den enhetliga minnesarkitekturen och bildsignal-processorn, och tack vare det chippets strömsnåla egenskaper är iPad Pro fortfarande tunn, lätt och har ett batteri som räcker hela dagen.

iPad Pro har en 12,9″ Liquid Retina XDR-skärm fullmatad med innovativ teknik som ProMotion, True Tone, stort färgomfång (P3) och ultralåg reflektion. Skärmen har ett kontrastförhållande på 1 000 000:1 och är perfekt för visning och redigering av bilder och video i HDR eller för dig som vill uppslukas av en film eller favoritserie.

Apple-iPad-Pro-12-tum-kamera

Bättre videosamtal med Centrerat

Kamerorna med vidvinkel och ultravidvinkel hjälper dig att ta den perfekta bilden eller videon – eller sätta upp en egen kamerarigg för filmproduktion. Den smarta kamerafunktionen Centrerat använder kameran med ultravidvinkel och maskininlärning för att förbättra upplevelsen av dina videosamtal. När du rör dig följer den automatiskt med så att du alltid är mitt i bilden och när andra kommer in eller lämnar samtalet zoomar kameran in eller ut så att alla syns.

Apple-iPad-Pro-12-tum-accessoarer

Teckna, måla och jobba med smarta tillbehör

Skaffa tillbehör till din iPad Pro 12,9“ och får möjlighet att använda din surfplatta på helt nya sätt. Teckna, måla, anteckna eller skriv ihop en affärsplan – med Apple Pencil, Magic Keyboard och Smart Keyboard Folio tar du ditt arbete och din kreativitet till en ny nivå.

Tillbehör säljs separat.