Samsung Galaxy Tab A7 Lite 4G

Liten men med generös skärm, bra ljud och skarp bild - Samsung Galaxy Tab A7 Lite är surfplattan för dig som vill ha en smidig modell i hög kvalitet med många möjligheter och fokus på underhållning.

Liten men med generös skärm, bra ljud och skarp bild - Samsung Galaxy Tab A7 Lite är surfplattan för dig som vill ha en smidig modell i hög kvalitet med många möjligheter och fokus på underhållning.

Webbrabatt Fri uppläggningsavgift - spara 289 kr
Bra att veta!
Du behöver ha ett mobilabonnemang eller mobilt bredband från Tele2 för att köpa en surfplatta.

Betalning av surfplatta

Välj om du vill dela upp betalningen eller betala direkt. Betalning sker alltid via faktura.
Fri fraktIngen bindningstid14 dagars ångerrätt
Dimensioner och Vikt
212.5 x 124.7 x 8.0 mm, 371g
Skärm
8.7 tum WXGA+ TFT (1340 x 800)
GPS
GPS, GLONASS
Bluetooth
5.0
Operativsystem
ANDROID 11
Nätverk
4G + WI-FI
Batteri
5,100 mAh
Kamera
Huvudkamera: 8 MP AF / Främre kamera: 2 MP
Övrigt
Ansiktsigenkänning, kompass
Samsung-Galaxy-A7-Lite-display

Ta med Galaxy Tab A7 Lite vart du än ska

Den är liten och smidig, byggd i lätt och tålig aluminium med stilren design och smarta funktioner så du kan njuta av underhållning överallt. Kombinationen med den generösa skärmen, Dolby Atmos surroundljud och skarp bild ger dig en användarupplevelse i riktigt hög kvalitet. Med 32 GB Internminne och 3 GB RAM finns det plats för dina bilder, favoritfilmer, musik och allt annat du tycker om, och behöver du ännu mer utrymme kan du utöka lagringsutrymmet upp till 1 TB med ett SD-kort.

SD-kort säljs separat.

Samsung-Galaxy-A7-Lite-one-hand

Navigera med en hand

Med Galaxy Tab A7 Lite är användarvänligheten i centrum och du kan enkelt navigera med bara en hand. Det finns mängder med funktioner för att underlätta detta och en gestbaserad meny hjälper dig att smidigt gå tillbaka, se dina senaste appar och återgå till hemmenyn med enkelt svep med tummen. Du kan dessutom göra upplevelsen helt till din egen med personifierade svepningar som tar dig direkt dit du vill.

Samsung-Galaxy-A7-Lite-kids

Säkra innehållet med Samsung Kids

Skapa en säker omgivning för ditt barn att utforska den digitala världen med spel och aktiviteter för inlärning. Med Samsung Kids kan du lämna din Galaxy Tab A7 Lite till barnen utan att behöva oroa dig att de ska komma åt olämpligt material eller stöka till bland dina filer och du kan även göra inställningar för skärmtid.