Samsung Galaxy Tab S7 FE WiFi

Galaxy Tab S7 FE med generös 12,4" skärm och S Pen förbättrar, förenklar och underlättar för dina kreativa idéer att förverkligas. Den stora skärmen och lång batteritid ger dig dessutom riktigt bra upplevelse av underhållning, filmer och spel.

Galaxy Tab S7 FE med generös 12,4" skärm och S Pen förbättrar, förenklar och underlättar för dina kreativa idéer att förverkligas. Den stora skärmen och lång batteritid ger dig dessutom riktigt bra upplevelse av underhållning, filmer och spel.

Webbrabatt Fri uppläggningsavgift - spara 289 kr
Bra att veta!
Du behöver ha ett mobilabonnemang eller mobilt bredband från Tele2 för att köpa en surfplatta.

Betalning av surfplatta

Välj om du vill dela upp betalningen eller betala direkt. Betalning sker alltid via faktura.
Fri fraktIngen bindningstid14 dagars ångerrätt
4G
Nej
5G
Nej
RAM
4 GB
Vikt
608 g
Batteri
10 090 mAh
Skärmtyp
WQXGA+ TFT
Upplösning
2560 x 1600 px
Kamera bak
8 MP
Kamera fram
5 MP
Dimensioner
185,0 x 284,8 x 6,3 mm
Internminne
64 GB
Skärmstorlek
12,4 tum
Operativsystem
Android 11
Samsung-Galaxy-Tab-S7-FE-Display

Upplev Samsung Galaxy Tab S7 FE WiFi

Den slimmade, lätta designen med det minimala kamerahuset på baksidan gör den bekväm och lätt att hantera. Njut av riktigt bra bild och upplev de livfulla färgerna på den generösa 12,4-tums skärmen. Skarpa detaljer, otroligt ljud från AKG och surround med dubbla högtalare förstärker din upplevelse av filmer och underhållning.

Med det kraftfulla Snapdragon 750G-chipset får du snabb streaming och gaming. Det starka 10 090 mAh-batteriet levererar många timmars underhållning, det varar upp till 13 timmar när du tittar på videor och med 45W supersnabb laddning är du tillbaka till full laddning på bara cirka 90 minuter.

Snabbladdare säljes separat.

Samsung-Galaxy-Tab-S7-FE-5G

Skriv och teckna med S Pen

Den medföljande S Pen känns som en riktig penna, men är så mycket mer. Med minimal fördröjning och mjuk spets ger den en naturlig skrivupplevelse på din Galaxy Tab S7 FE WiFi. Den tar vid där tangentbordet inte räcker till och är ett roligt och spännande verktyg för all sorts kreativitet. När du är klar placerar du pennan smidigt på sidan av surfplattan som är magnetisk. Du behöver inte ladda S Pen.

Samsung-Galaxy-Tab-S7-FE

För dig som gillar multitasking

Multiplicera dina skärmar på Galaxy Tab S7 FE WiFi eller multitaska mellan tablet och mobil och använda tableten som stor skärm. Med App Pair kan du starta upp till tre appar samtidigt och i Edge panel kommer du snabbt åt dina favoritappar med bara ett svep från sidan. Här kan du spara apparna du använder ofta eller de som kan vara svåra att hitta.