Sök
Hi, logout

HUAWEI

Alla våra Huawei

Huawei

P10

124 kr/mån

0 kr

Huawei

P10 Plus

249 kr/mån

0 kr

Huawei

Honor 8

187 kr/mån

0 kr

Huawei

P9

207 kr/mån

0 kr

SENASTE FRÅN HUAWEI: P9

Huawei P9 är den stora mobilen med det lilla priset. En kamera med bättre ljus och högre skärpa med en 12 megapixel backkamera samt en 8 megapixel frontkamera. Skärmen har 96% färgmättnad och hög kontrast vilket gör bilderna rättvisa när du sedan tittar på dem i telefonen.

Förutom detta så erbjuder Huawei P9 även längre batteritid för att du ska kunna använda din telefon ännu mer utan att vara orolig för att  batteriet ska ta slut. Utöver det hittar du en trippelantenn som gör att du alltid har bästa möjliga uppkoppling mot mobilnätet samt WiFi 2.0 som själv kopplar ihop dig med den anslutningen som är starkast och närmast. En smart telefon helt enkelt.

HuaweiP9
Huaweip9-2

Huawei

Huawei skapar prisvärd teknik med hög kvalité och stark prestanda. Med fokus på längre batteritid, riktigt bra skärmar och lyxig design kan du alltid lita på att Huawei levererar riktigt bra mobiltelefoner.

product title

Huawei med abonnemang -
helt utan bindningstid!

Utforma ditt abonnemang hos oss efter dina önskemål och behov. Välj vilken datamängd du behöver per månad. Du har självklart ingen bindningstid och kan ändra ditt abonnemang enkelt efter dina behov.

product title

Huawei till studentpris

Är du student och vill ta del av studentrabatt hos Tele2? Du får 20% på abonnemangskostnaden och 400 kr rabatt på utvalda telefoner. Läs mer om våra studentrabatter!