Sök
Hi, logout

SONY

Alla våra Sony

Sony Mobiltelefoner - Köp en Ny Xperia Mobil på Tele2

Sony

Xperia XZ

228 kr/mån

0 kr

Sony

Xperia XA

91 kr/mån

0 kr

Sony

Xperia X Compact

145 kr/mån

0 kr

Sony

Xperia X

187 kr/mån

0 kr

SENASTE FRÅN SONY: Xperia XZ

Sonys senaste flaggskepp Xperia XZ kombinerar allt det bästa från föregångarna med nya funktioner och en uppdaterad design. Som väntat har den en kamera i världsklass, med en sensor på 23 MP som analyserar och anpassar sig efter situationen för att alltid ta skarpa och färgstarka bilder – med en Xperia XZ behöver du inga filter för att dina foton ska se bra ut. 

Liksom tidigare modeller har XZ en vattenskyddad design och en Triluminuos-skärm med Full HD-upplösning, men på insidan har mycket förändrats. En 64-bitars Qualcomm Snapdragon 820-processor garanterar hög prestanda och energieffektivitet, medan 3 GB RAM låter dig ha massor av appar igång samtidigt. Mobilens adaptiva laddningsteknik resulterar dessutom i upp till dubbelt så lång livslängd för batteriet.

sony2

Sony Xperia

Sonys Xperia-smartphones är designade med högkvalitativa material för en tidlös design. Flera av dem senaste telefonerna är även vattentåliga som gör att du kan filma under vatten och prata i telefon när det regnar - utan att oroa sig över fuktskador.

product title

Sony med abonnemang -
helt utan bindningstid!

Utforma ditt abonnemang hos oss efter dina önskemål och behov. Välj vilken datamängd du behöver per månad. Du har självklart ingen bindningstid och kan ändra ditt abonnemang enkelt efter dina behov.

product title

Sony till studentpris

Är du student och vill ta del av studentrabatt hos Tele2? Du får 20% på abonnemangskostnaden och 400 kr rabatt på utvalda telefoner. Läs mer om våra studentrabatter!