Webbrabatt Fri uppläggningsavgift, spara 289 kr

Motorola Moto G50

Utan abonnemang

Fria samtal

Alla våra abonnemang har fria samtal, sms och mms. Det gäller inom Sverige, från EU/EES till Sverige samt inom EU/EES.

Mobilnät i världsklass

Vårt mobilnät täcker 99,9% av Sveriges befolkning.

En kundservice

Mobilt, bredband, tv och telefoni. En och samma kundservice för alla tjänster hos Tele2.

48 MP-mobilkamera

Fota med 48 MP-trippelkamerasystem, fånga dina motiv på ett ögonblick och föreviga dina värdefulla stunder. Med Moto G50 tar du skarpa bilder även i sämre ljusförhållanden, proffsiga porträttbilder, och otroligt detaljrika närbilder. Kombinationen med Quad Pixel-teknik och Mörkerseende-läge ger liv i detaljerna, med Macro Vision-objektivet kommer du riktigt nära och med djupsensorn förvandlas dina bilder till proffsiga porträtt.

Kraftfull prestanda i Moto G50

Spela spel, se dina favoritfilmer och videochattar på en skarp 6,5-tums Max Vision HD+-skärm med 90 Hz uppdateringshastighet för mindre fördröjning och jämnare visning. Med 64 GB internminne och 4 GB RAM finns det gott om plats för bilder, filmer, musik, appar och spel. Behöver du ännu mer utrymme kan du alltid lägga till upp till 1 TB med ett microSD-kort.

Motorola Moto G50 är redo för framtiden med stöd för 5G - streama, ladda upp filmer och spela onlinespel utan irriterande fördröjningar.

Uthålligt batteri och stänkskydd

Skapad för att klara vardagens utmaningar med vattenavstötande design som håller mobilen skyddad mot spill och stänk, och ett effektivt batteri på 5 000 mAh som ger dig kraft hela dagen så du kan jobba, surfa och streama utan att behöva bekymra dig för batteritiden.

Alla mobiler

Apple, Samsung, Xiaomi eller Sony? Kolla in de bästa och nyaste modellerna från de ledande tillverkarna.

Våra mobiler

Nytt abonnemang?

Välj mellan 3, 12, 25 eller 50 GB mobildata. Eller Obegränsad så slipper du oroa dig över att mobildatan tar slut. Vi har inga bindningstider.

Våra abonnemang
Sammanställning