Webbrabatt Fri uppläggningsavgift, spara 289 kr

Samsung Galaxy Note20 Ultra 5G

Fria samtal

Alla våra abonnemang har fria samtal, sms och mms. Det gäller inom Sverige, från EU/EES till Sverige samt inom EU/EES.

Mobilnät i världsklass

Vårt klimatneutrala mobilnät täcker 99,9% av Sveriges befolkning.

En kundservice

Mobilt, bredband, tv och telefoni. En och samma kundservice för alla tjänster hos Tele2.

S pen med äkta pennkänsla

Hemligheten är den supersnabba responsen (9 ms). Och du kan använda S Pen smidigt direkt på skärmen, utan att låsa upp eller öppna program. Anteckningarna synkas automatiskt till t.ex Microsoft Office, OneNote eller Outlook. Med pennan kan du också styra presentationer och sätta ljus på viktiga delar med Air Pointer. Den kan också användas som fjärrkontroll till kameran.

Jobba flexibelt

Galaxy Note20 Ultra 5G är optimerad för att synkroniseras med PC. Appar
på mobilen kan öppnas direkt från Windows desktop och anteckningar med S Pen synkas automatiskt till Microsoft Outlook, Office och OneNote. Med uppdaterade Samsung DeX kan du enkelt och trådlöst koppla din Note20 Ultra till en extern skärm och och jobba bekvämt och effektivt med PC-känsla.

Superskarpt med 108 MP

En revolutionerande bildsensor ger extrem skärpa i dina bilder. Tillsammans med Laser Autofokus får du helt nya möjligheter att fånga de mest detaljrika bilderna – blixtsnabbt och superskarpt.

5x optisk zoom

50x Space Zoom kombinerar 5x optisk zoom med en högteknologisk zoom – teknik gjorts möjlig tack vare AI – för att komma närmare med hög kvalitet i bilden. Tillsammans med intelligent bildstabilisering ger det möjligheter somtidigare bara fanns med en systemkamera.

8k video

Filma i 8K och få ett material med en skärpa som är redo för bioduken. Du kan också i efterhand välja ut stillbilder i videon och fånga de omöjliga ögonblicken du inte hade hunnit ta med en stillbild.

120 Hz för en starkare gamingupplevelse

120 Hz är dubbelt så hög uppdateringsfrekvens på skärmen jämfört med Galaxy Note10. Du får knivskarpa, nyansrika bilder och bättre flyt i gameingen – en upplevelse utöver det vanliga. Den dynamiska uppdateringen anpassas automatiskt efter vad som behöver uppdateras i bilden, det ger mindre strömförbrukning och längre speltid.

Med Galaxy Note20 Ultra 5G kan du spela utan speldator och spelkonsol. Här får du Xbox Game Pass som ligger i molnet och det har upp emot hundra spel att välja mellan. Du kan koppla till extern hand-kontroll och utnyttja 5G-nätet och WiFi6 där det finns. Äkta gamingkänsla med minimalt lagg.

Redo för 5G

5G-nätet byggs ut och öppnar för nya möjligheter att surfa, streama, och spela ännu snabbare och utan störningar. Samsung Galaxy Note20 Ultra 5G har stöd för 5G och är aktiverat från start.

Du som köper Galaxy Note20 Ultra 5G med abonnemanget 25 GB, 50 GB eller Obegränsad får 5G-uppkoppling utan extra kostnad.

Alla mobiler

Apple, Samsung, Xiaomi eller Sony? Kolla in de bästa och nyaste modellerna från de ledande tillverkarna.

Våra mobiler

Nytt abonnemang?

Välj mellan 3, 12, 25 eller 50 GB mobildata. Eller Obegränsad så slipper du oroa dig över att mobildatan tar slut. Vi har inga bindningstider.

Våra abonnemang
Sammanställning