Webbrabatt Fri uppläggningsavgift, spara 289 kr

Samsung Galaxy S20 5G

Fria samtal

Alla våra abonnemang har fria samtal, sms och mms. Det gäller inom Sverige, från EU/EES till Sverige samt inom EU/EES.

Mobilnät i världsklass

Vårt klimatneutrala mobilnät täcker 99,9% av Sveriges befolkning.

En kundservice

Mobilt, bredband, tv och telefoni. En och samma kundservice för alla tjänster hos Tele2.

Fånga varje detalj med Samsung Galaxy S20

En 64 MP kamera låter dig fånga hela din värld med en glasklar detaljskärpa. Fota, filma och publicera direkt med proffskvalitet. Du behöver inte själv vara proffsfotograf. Låt kameran ta fler bilder samtidigt och AI hjälper dig välja de 5–14 bästa bilderna. Du slipper själv ta bildsekvenser, det gör kameran åt dig om du vill.

Låt dig inte begränsas av avstånd. En 30x Zoom låter dig komma riktigt nära motivet och fånga det andra missar. Om det så gäller skygga djur i naturen eller ta konsertens coolaste närbild av artisten.

Fånga känslan även när ljuset är svagt

Nu behöver du inte vara rädd för mörkret. Kameran är extremt ljuskänslig. Med sin stora bländaröppning kombinerat med högklassig optik och stora kamerasensorer kan du fånga djupet och skärpan även om ljuset är svagt. För visst är det i dunklet de finaste stunderna kan finnas? Myset vid lägerelden, skrattet på festen eller dansen på konserten. Upplev stunderna igen och igen. Filma med extrem upplösning i 8K och plocka ut de finaste stillbilderna.

Upplev kraften och snabbheten

Samsung Galaxy S20 har den kraftfullaste och snabbaste processorn hittills, men det är inte den enda faktorn som gör mobilen till ett sådant kraftpaket. Våra unika tekniska lösningar ökar hastigheten och förlänger batteriets kapacitet. En blixtsnabb skärm på 120 Hz låter dig bläddra mjukt och snabbt på webben och mellan appar.

Redo för 5G

5G-nätet byggs ut och öppnar för nya möjligheter att surfa, streama, och spela ännu snabbare och utan störningar. Samsung Galaxy S20 5G har stöd för 5G och är aktiverat från start.

Du som köper Galaxy S20 5G med abonnemanget 25 GB, 50 GB eller Obegränsad får 5G-uppkoppling utan extra kostnad.

Alla mobiler

Apple, Samsung, Xiaomi eller Sony? Kolla in de bästa och nyaste modellerna från de ledande tillverkarna.

Våra mobiler

Nytt abonnemang?

Välj mellan 3, 12, 25 eller 50 GB mobildata. Eller Obegränsad så slipper du oroa dig över att mobildatan tar slut. Vi har inga bindningstider.

Våra abonnemang
Sammanställning