Webbrabatt Fri uppläggningsavgift, spara 289 kr

Samsung Galaxy S20 Ultra 5G

Fria samtal

Alla våra abonnemang har fria samtal, sms och mms. Det gäller inom Sverige, från EU/EES till Sverige samt inom EU/EES.

Mobilnät i världsklass

Vårt klimatneutrala mobilnät täcker 99,9% av Sveriges befolkning.

En kundservice

Mobilt, bredband, tv och telefoni. En och samma kundservice för alla tjänster hos Tele2.

Nytt årtionde. Ny standard för kameror.

Nu kan du fota, filma och lägga ut direkt med professionell kvalitet. Kameran i Galaxy S20 Ultra ger möjligheter som en proffsig systemkamera. Men den stora skillnaden är att den är enkel att använda, tack vare kraftfull AI.

108 MP för extrem skärpa

Kameran i Galaxy S20 Ultra har flest antal megapixlar på marknaden. Det skapar extrem detaljrikedom och gör det möjligt att upptäcka detaljerna du missade. Bilderna kan också beskäras och förstoras utan försämring.

100x Zoom tar dig 100 gånger närmare.

Kom närmare scenen, ta bilder på vilda djur, filma kompisens åk hela vägen från toppen eller ta närbilder av dina fotbollshjältar från läktaren. Kort sagt, se det som andra missar.

I svagt ljus finns mer att fånga

Galaxy S20 Ultra är vår mest ljuskänsliga kamera någonsin. Hittills har det varit svårt att fånga känslan med djup och skärpa när ljuset är svagt. Som vid stunderna på konserten, festen eller vid lägerelden. Nu blir det möjligt, tack vare kombinationen av stor bländaröppning, högklassig optik och stora kamerasensorer.

8K video fångar omöjliga ögonblick till stillbild

8K innebär att du kan filma med extremt hög upplösning och ta ut fantastiska stillbilder direkt från filmen. Fånga mikrosekunden mitt i hoppet, den lilla sidoblicken som hunden gav katten, snöflingorna innan de hinner smälta på näsan. Fånga ögonblick som kan ge en händelse en helt ny innebörd. 8K innebär också en framtidssäkring då det är den upplösning som kommer att finnas på framtidens skärmar.

120 Hz betyder snabbare skärm och övertag i spelet

En snabbare skärm skapar en skönare känsla som är svår att beskriva. Men när du en gång provat är det svårt att nöja sig med något annat. Det går mjukare när du bläddrar mellan sidor och appar. För dig som gamear blir snabbheten ett övertag speciellt tack vare kombinationen med supersnabb touch respons. Skärmen på Galaxy S20 Ultra är dubbelt så snabb som Galaxy S10.

Uthålligheten

Galaxy S20 Ultra har det största batteriet i en Samungtelefon hittills, hela 5 000 mAh, vilket är över 20% större än i Galaxy S10. Men det inte bara det stora batteriet som ger uthållighet. Både minne och processor är mer effektiva så att strömförbrukningen har minskats ytterligare. Självklart har Galaxy S20 Ultra även vår senaste teknik för snabbladdning där 30 min laddning fyller batteriet till över 50%.

Redo för 5G

5G-nätet byggs ut och öppnar för nya möjligheter att surfa, streama, och spela ännu snabbare och utan störningar. Samsung Galaxy S20 Ultra 5G har stöd för 5G och är aktiverat från start.

Du som köper Galaxy S20 Ultra 5G med abonnemanget 25 GB, 50 GB eller Obegränsad får 5G-uppkoppling utan extra kostnad.

I priset för Galaxy S20 Ultra ingår privatkopieringsersättning på 75 kr

Alla mobiler

Apple, Samsung, Xiaomi eller Sony? Kolla in de bästa och nyaste modellerna från de ledande tillverkarna.

Våra mobiler

Nytt abonnemang?

Välj mellan 3, 12, 25 eller 50 GB mobildata. Eller Obegränsad så slipper du oroa dig över att mobildatan tar slut. Vi har inga bindningstider.

Våra abonnemang
Sammanställning