Webbrabatt Fri uppläggningsavgift, spara 289 kr

Samsung Galaxy S21 5G

Utan abonnemang

Spara 1656 kr

Fria samtal

Alla våra abonnemang har fria samtal, sms och mms. Det gäller inom Sverige, från EU/EES till Sverige samt inom EU/EES.

Mobilnät i världsklass

Vårt mobilnät täcker 99,9% av Sveriges befolkning.

En kundservice

Mobilt, bredband, tv och telefoni. En och samma kundservice för alla tjänster hos Tele2.

Köpt en Galaxy S21 med tillbehör på köpet under perioden 27 april - 22 juni?

För att beställa ditt tillbehör behöver du registrera ditt köp i Samsung Members-appen senast 30 juni. Läs mer om erbjudandet och hur du beställer ditt tillbehör.

Design för ditt uttryck och ditt avtryck

Skapad i tåligt glas och metall, och präglad av en exklusiv, omslutande känsla – varje detalj är noga genomtänkt. Den intelligenta kameran är integrerad i själva designen och den ultrasnabba 120Hz-skärmen löper mjukt från kant till kant med ett minimalt kameraurtag, vilket gör att du nu kan njuta ännu mer av uppslukande innehåll. Med de rundade kanterna och ett smalare format ligger Galaxy S21 skönt i handen. Samsung Galaxy S21 finns i fyra uttrycksfulla färger; grå, rosa, lila och vit.

Fånga ögonblicket med en tagning

Huvudkameran har imponerande hög upplösning på 64 megapixlar som gör att du kan förvandla varje liten detalj i bilden till en egen bild.

Filma med videoupplösning på 8K och låt kamerans AI förvanda inspelningen till flera bilder och klipp, redo att delas till vänner och bekanta. Samtidigt som du filmar kan du se vad alla fyra kameror fångar och sedan välja ut de bästa perspektiven och skapa dina egna mästerverk.

Med funktionen Interactive Mirror View speglas mobilen till din tv och du kan till exempel se dig själv i ditt hemma-gym. Eller videochatta från tv-skärmen och se dina vänner och kollegor ännu bättre.

Maxad prestanda med ett intelligent batteri

Samsung Galaxy S21 är mobilen för dig som vill ha allt i ett. Underhållning, jobb och kreativitet – här får du en ny upplevelse med högre hastigheter, längre batteritid med en effektiv processor.

Batterikapaciteten är på 4000 mAh och mobilen har funktioner för snabbladdning, trådlös snabbladdning samt trådlös batteridelning. Få en batteriboost i flera timmar med bara några minuters laddning.

Svårkrossad och ögonvänlig skärm

6,2 tums FHD+ Dynamic AMOLED 120 Hz tillsammans med glaset Gorilla Glass Victus gör att mobilens skärm svårkrossad och håller längre.

För dina ögons skull anpassar sig skärmen automatiskt, för att använda så lite blått ljus som möjligt – även dagtid. Dessutom finns ett blåljusfilter som eliminerar det blåa ljuset maximalt, som du enkelt slår på när du önskar.

Skärmen är dessutom så ljus att du ser allt den visar skarpt och tydligt – även när solen lyser som mest. Jämfört med S20 Ultra har S21 50% mer kontrast och 25% högre ljusstyrka.

Alla mobiler

Apple, Samsung, Xiaomi eller Sony? Kolla in de bästa och nyaste modellerna från de ledande tillverkarna.

Våra mobiler

Nytt abonnemang?

Välj mellan 3, 12, 25 eller 50 GB mobildata. Eller Obegränsad så slipper du oroa dig över att mobildatan tar slut. Vi har inga bindningstider.

Våra abonnemang
Sammanställning