Webbrabatt Fri uppläggningsavgift, spara 289 kr

Samsung Galaxy S21 Ultra 5G

Utan abonnemang

Fria samtal

Alla våra abonnemang har fria samtal, sms och mms. Det gäller inom Sverige, från EU/EES till Sverige samt inom EU/EES.

Mobilnät i världsklass

Vårt mobilnät täcker 99,9% av Sveriges befolkning.

En kundservice

Mobilt, bredband, tv och telefoni. En och samma kundservice för alla tjänster hos Tele2.

Exklusiv design och kraftfull prestanda

Med ett smalare format och rundade kanter ligger Galaxy S21 Ultra bekvämt i handen och du kommer enkelt åt funktioner och appar. Varje detalj är noga genomtänkt - Exklusiv design i tåligt glas och metall med en ultrasnabb 120Hz-skärm som löper mjukt från kant till kant. Kombinationen av den kraftfulla processorn och den avancerade mjukvaran gör Galaxy S21 Ultra både snabb och kapacitetsmässigt effektiv, och skärmens snabba uppdateringsfrekvensen ger omedelbar respons när du scrollar och växlar mellan appar.

Fota med proffskamera

Utrustad med en revolutionerande kamera som är integrerad i designen och med hela 108 megapixlar levererar Galaxy S21 Ultra bilder med en extrem detaljrikedom. 100x zoom tar dig 100 gånger närmare - detaljrikt och stabilt, och med Dual Tele zoom-systemet zoomar du rätt in i händelsernas centrum. Laserfokus ger dig omedelbar skärpa och samspelet mellan de fyra bakre kamerorna låter dig ta fantastiska bilder i alla lägen och ljusförhållanden.

Smarta hjälpmedel - S Pen och SmartTags

S Pen tar vid där tangentbordet inte räcker till. Anteckna här och nu, direkt på skärmen eller ge ditt bildmaterial en extra dimension när du delar det. S Pen är både en penna och en pensel, det gör den till ett roligt och spännande verktyg för all sorts kreativitet.

Med SmartTags behöver du inte längre lägga tid på att leta efter dina nycklar. Den nya tekniken UWB kan, på centimeter-nivå, hitta "SmartTags" som du har satt på till exempel nyckelknippan eller plånboken.

S Pen och SmartTags säljs separat.

Alla mobiler

Apple, Samsung, Xiaomi eller Sony? Kolla in de bästa och nyaste modellerna från de ledande tillverkarna.

Våra mobiler

Nytt abonnemang?

Välj mellan 3, 12, 25 eller 50 GB mobildata. Eller Obegränsad så slipper du oroa dig över att mobildatan tar slut. Vi har inga bindningstider.

Sammanställning