Webbrabatt Fri uppläggningsavgift, spara 289 kr

Sony Xperia 1 III

Utan abonnemang

Fria samtal

Alla våra abonnemang har fria samtal, sms och mms. Det gäller inom Sverige, från EU/EES till Sverige samt inom EU/EES.

Mobilnät i världsklass

Vårt mobilnät täcker 99,9% av Sveriges befolkning.

En kundservice

Mobilt, bredband, tv och telefoni. En och samma kundservice för alla tjänster hos Tele2.

Brusreducerande hörlurar på köpet

När du förbeställer en Sony Xperia 1 III så får du också beställa ett par hörlurar WH-1000XM3 utan extra kostnad. Läs mer om erbjudandet och hur du gör för att få dina hörlurar.

Kamerateknik från Alpha-kameror

Fota som ett proffs med den avancerade bakre mobilkameran och en främre kamera på 8 MP med ett flertal funktioner som förbättrar dina selfies. Xperia 1 III är utvecklad med professionell teknik från Alpha-kameror och enastående ZEISS-optik som kalibrerats specifikt för din Xperia-smartphone för att ge dina bilder riktigt bra kvalitet.

Med ett optiskt teleobjektiv på upp till 105 mm och snabbt autofokus kan du fotografera motiv i rörelse även på längre avstånd, funktionen Ögon-AF fångar energin i dina porträtt och med bokeh-effekter ger du dina bilder det där extra. Du kan dessutom använda Manuellt läge och likt en professionell kamera anpassa inställningar, justera ISO, slutarhastighet och vitbalans till just dina krav.

Se dina favoritfilmer på Sony Xperia 1 III

En 4K HDR OLED-skärm med en uppdateringsfrekvens på 120 Hz utan några fält som stör vyn på 6,5-tums 21:9 CinemaWide-skärmen gör det lättare än någonsin att helt gå upp i dina favoritfilmer och serier. Skärmens höga kontrastförhållande visar djupare svärta samtidigt som färgerna ser naturligare ut och tillsammans med Dolby Atmos-ljud och stereohögtalare får du en fulländad tittarupplevelse.

Smart design

Sony Xperia 1 III kombinerar avancerad teknik och högkvalitetsmaterial, det frostade glaset på baksidan och en blästrad metallram förenar funktion och elegant design. Xperia 1 III är konstruerad för att klara vardagens utmaningar, den är vatten och dammtålig enligt IP65/68 och det starka Corning Gorilla Glass Victus som skyddar displayen förbättrar prestanda vid både fall och repor.

Alla mobiler

Apple, Samsung, Xiaomi eller Sony? Kolla in de bästa och nyaste modellerna från de ledande tillverkarna.

Våra mobiler

Nytt abonnemang?

Välj mellan 3, 12, 25 eller 50 GB mobildata. Eller Obegränsad så slipper du oroa dig över att mobildatan tar slut. Vi har inga bindningstider.

Våra abonnemang
Sammanställning