Webbrabatt Fri uppläggningsavgift, spara 289 kr

Sony Xperia 10 III

Utan abonnemang

Spara 540 kr

Fria samtal

Alla våra abonnemang har fria samtal, sms och mms. Det gäller inom Sverige, från EU/EES till Sverige samt inom EU/EES.

Mobilnät i världsklass

Vårt mobilnät täcker 99,9% av Sveriges befolkning.

En kundservice

Mobilt, bredband, tv och telefoni. En och samma kundservice för alla tjänster hos Tele2.

Designad för oändliga möjligheter

Med Xperia 10 III kan du göra mer av det du gillar - den kombinerar snabb prestanda och ett kraftfullt uthålligt batteri med en exklusiv design som ligger bekvämt i handen. Det är mobilen för dig som gillar multitasking, den har Sonys unika flerfönsteralternativ på den breda 21:9-skärmen och en ny funktion för pop-up-fönster som ger dig möjlighet att smidigt svara på meddelande när du spelar spel eller surfar. Med vattentålighet enligt IP65/68-klassning och extra skydd med Corning Gorilla Glass 6 är Xperia 10 III skapad för att klara alla vardagens utmaningar.

Xperia 10 III - kamera med trippellins

Ta proffsiga bilder och föreviga platser och situationer med trippellins och smarta kamerafunktioner. Med Xperia 10 III kan du ta många olika slags bilder, från öppna landskap till effektfulla porträtt - använd utravidvinkel och fånga hela vyn eller telelins för att ta skarpa bilder på riktigt nära håll. Dessutom finns en mängd AI-optimerade inställningar för att ge dig perfekta bilder i olika situationer och ljusförhållanden.

Hög prestanda och kraftfullt batteri

Den avancerade mobilplattformen Qualcomm Snapdragon 690 5G kan enkelt hantera alla dina appar, filmer och spel, och med det effektiva batteriet på 4500 mAh har du kraften du behöver hela dagen. När det är dags att ladda batteriet görs det smidigt med 30 W-snabbladdning.

Teknik och erfarenhet från Sonys världskända TV-kunnande ger dig en riktigt bra tittarupplevelse i din smartphone. Med det breda bildförhållandet 21:9 på en 6-tums OLED-skärm kan du verkligen njuta av dina favoritfilmer, serier och spel.

Alla mobiler

Apple, Samsung, Xiaomi eller Sony? Kolla in de bästa och nyaste modellerna från de ledande tillverkarna.

Våra mobiler

Nytt abonnemang?

Välj mellan 3, 12, 25 eller 50 GB mobildata. Eller Obegränsad så slipper du oroa dig över att mobildatan tar slut. Vi har inga bindningstider.

Våra abonnemang
Sammanställning