Webbrabatt Fri uppläggningsavgift, spara 289 kr

Sony Xperia 5 II

Utan abonnemang

Fria samtal

Alla våra abonnemang har fria samtal, sms och mms. Det gäller inom Sverige, från EU/EES till Sverige samt inom EU/EES.

Mobilnät i världsklass

Vårt mobilnät täcker 99,9% av Sveriges befolkning.

En kundservice

Mobilt, bredband, tv och telefoni. En och samma kundservice för alla tjänster hos Tele2.

Trippelkamera med teknologi från Alpha

Sony Xperia 5 II har samma teknologi som Sonys professionella Alpha-kameror, men i ett mobilt format. En tillförlitlig AF ger snabb bildtagning med 20 bilder/sekund vilket gör att du får perfekta bilder, speciellt på barn och djur.

Tre linser i kombination med ZEISS-optik är speciellt kalibrerad för just Xperia 5 II.

För en flytande spelupplevelse

För dig som älskar spel kommer här en mobil som är speciellt utvecklad för att ge bästa möjliga flytande upplevelse. Bred skärm på 21:9-format och CinemaWide FHD+ HDR OLED samt uppdateringsfrekvens på 120 Hz. Det tillsammans med den blixtsnabba prestandan gör dig inte besviken.

Storlek som ryms i fickan

Xperia 5 II har ett kompakt format som passar lika bra i handen som i fickan. Skulle du tappa mobilen eller om den blir blöt kan du ändå vara lugn. Den är vattentålig enligt IP65/68 och har ett Gorilla Glass 6 både på framsidan och baksidan.

Kraft och prestanda

Mobilen har ett kraftfullt batteri på 4000 mAh med snabbladdning. Det innebär att du kan ladda upp till 50 procent på bara 30 minuter. Med adaptiv laddning övervakas mobilen för att inte batteriet ska överbelastas och att det ska hållas friskt och kraftfullt i flera år.

Tack vare mobilplattformen Qualcomm Snapdragon 865 5G och systemet Snapdragon X55 5G Modem-RF kan du göra flera saker samtidigt – titta, lyssna, spela, fota och filma – även i gigabithastigheter med 5G.

Redo för 5G

5G-nätet byggs ut och öppnar för nya möjligheter att surfa, streama, och spela ännu snabbare och utan störningar. Sony Xperia 5 II har stöd för 5G och är aktiverat från start.

Du som köper Sony Xperia 5 II med abonnemanget 25 GB, 50 GB eller Obegränsad får 5G-uppkoppling utan extra kostnad.

Alla mobiler

Apple, Samsung, Xiaomi eller Sony? Kolla in de bästa och nyaste modellerna från de ledande tillverkarna.

Våra mobiler

Nytt abonnemang?

Välj mellan 3, 12, 25 eller 50 GB mobildata. Eller Obegränsad så slipper du oroa dig över att mobildatan tar slut. Vi har inga bindningstider.

Våra abonnemang
Sammanställning