Webbrabatt Fri uppläggningsavgift, spara 289 kr

Xiaomi Mi 10T Lite 5G

Utan abonnemang

Fria samtal

Alla våra abonnemang har fria samtal, sms och mms. Det gäller inom Sverige, från EU/EES till Sverige samt inom EU/EES.

Mobilnät i världsklass

Vårt mobilnät täcker 99,9% av Sveriges befolkning.

En kundservice

Mobilt, bredband, tv och telefoni. En och samma kundservice för alla tjänster hos Tele2.

Bästa kameran i prisklassen?

Mi 10T Lite har utrustats med en riktigt bra kamera. Huvudkameran är på 64 MP, med autofokus och stor bländare (f/1.89) som ger ett stort ljusinsläpp och skarpa bilder.

Mobilen har också ultravidvinkelkamera som passar i trånga utrymmen, makrokamera som låter dig fota coola närbilder och en djupkamera som förbättrar AR-funktioner (förbättrad verklighet) och skapar professionella suddiga bakgrunder. Frontkameran är på 16 MP.

Skärm och design

Xiaomi Mi 10T Lite har en 6,67 tum FHD+ 120 Hz-skärm. Den snabba uppdateringsfrekvensen gör att mobilen känns riktigt snabb.

Skärmförhållandet är 20:9 och passar dig som gillar att kolla på filmer och spela. Reading mode 3.0-läget passar när du vill läsa en längre text, då ögonen inte behöver anstränga sig lika mycket. Det hållbara 2.5D Gorilla Glass 5-glaset omsluter fram- och baksidan på Mi 10T Lite.

Batteri och laddning på Mi 10T Lite

Det stora 4820mAh-batteriet räcker länge. Mi 10T Lite kan snabbladdas med sladd, 33W. En sådan laddare följer med i förpackningen.

Redo för 5G

5G-nätet byggs ut och öppnar för nya möjligheter att surfa, streama, och spela ännu snabbare och utan störningar. Xiaomi Mi 10T Lite har stöd för 5G och är aktiverat från start.

Du som köper Xiaomi Mi 10T Lite med abonnemanget 25 GB, 50 GB eller Obegränsad får 5G-uppkoppling utan extra kostnad.

Alla mobiler

Apple, Samsung, Xiaomi eller Sony? Kolla in de bästa och nyaste modellerna från de ledande tillverkarna.

Våra mobiler

Nytt abonnemang?

Välj mellan 3, 12, 25 eller 50 GB mobildata. Eller Obegränsad så slipper du oroa dig över att mobildatan tar slut. Vi har inga bindningstider.

Våra abonnemang
Sammanställning