26 JAN 2022

Comhem Play blir Tele2 Play

Från och med idag byter Comhem Play namn till Tele2 Play. Du kommer garanterat känna igen dig, det är bara namnet som är nytt. Men vi har också en till nyhet...

Comhem Play blir Tele2 Play

Idag byter vi namn på Comhem Play till Tele2 Play. Du kommer känna igen dig ändå, det är bara namnet som är nytt. Du kan fortfarande streama all din underhållning i en och samma app, oavsett om du har eget tv-abonnemang, bor i en fastighet och har tillgång till Comhem Play för grundutbud eller om du redan idag prenumererar på Comhem Play+.

Det nya namnet innebär att:

Mer om Tele2 Play

Våra streamingpaket

Nyhet! Tele2 Play Tv+

I samband med uppdatering av namnet passar vi också på att lansera ett nytt streamingpaket – Tele2 Play Tv+. Gäller dig som redan är Tele2-kund och hellre tittar på tv utan box.

Det här ingår i Tele2 Play Tv+:

Beställ Tele2 Play Tv+ för endast 129 kr/mån. Ingen bindningstid!

Mer om Tele2 Play Tv+

Tele2 Play+

Självklart finns vårt populära streamingpaket Tele2 Play+ (tidigare Comhem Play+) också kvar. Samma pris som innan, 89 kr/mån. Här får du som vanligt hundratals med filmer och serier som du kan streama var du vill i hela EU.

Mer om Tele2 Play+

Tips på filmer, serier och tv-program

Vill du ha lite tips på nya filmer, serier och tv-program som är aktuella i Tele2 Play? Varje månad presenterar vi de senaste filmerna och serierna i Tele2 Play samt månadens tv-tips.

Är du mobilkund hos Tele2 eller Comviq?

Då streamar du all underhållning i Tele2 Play från ditt mobilabonnemang eller mobila bredband helt utan att det dras någon mobildata. Bra va?