05 APR 2021

Spela in med Tv Hub

Rec är vår inspelningstjänst för Tv Hub. Spela in dina favoritprogram och titta när det passar dig.

Se det du vill se – när du vill

Sedan Tv Hub lanserades har den uppmärksammats för såväl sin design som användarvänlighet av både användare och recensenter. Med inspelningstjänsten Rec tar vi nästa steg för att ge dig som kund tv-upplevelser i världsklass. Under hela utvecklingsprocessen av vår nya inspelningstjänst har användaren varit i fokus. Resultatet är en hårddisk som du enkelt kopplar ihop med din Tv Hub utan att kompromissa med design eller funktionalitet.

Spela in dina favoritprogram med Rec

Med Rec kan du spela in upp till tre program samtidigt, medan du tittar på ett fjärde, vilket gör att du aldrig missar det du vill se för stunden. Dessutom kan du pausa i direktsändning och schemalägga dina inspelningar. Allt du spelar in, så som filmer, program och serier, samlas på en hårddisk så att du kan titta när det passar dig. Minnet är på 1 TB så du kan skapa ditt eget playbibliotek med upp till 200 timmar HD-material.

Så beställer du Rec

När du beställer ett tv-abonnemang med Tv Hub som utrustning kan du välja att lägga till Rec som en tillvalstjänst. Om du redan har Tv Hub och vill komplettera med Rec loggar du först in i Mitt Tele2 för beställa.