05 APR 2021

Spela in med Tv Hub

Rec är vår inspelningstjänst för Tv Hub. Spela in dina favoritprogram och titta när det passar dig.

Se det du vill se – när du vill

Sedan Tv Hub lanserades har den uppmärksammats för såväl sin design som användarvänlighet av både användare och recensenter. Med inspelningstjänsten Rec tar vi nästa steg för att ge dig som kund tv-upplevelser i världsklass. Under hela utvecklingsprocessen av vår nya inspelningstjänst har användaren varit i fokus. Resultatet är en hårddisk som du enkelt kopplar ihop med din Tv Hub utan att kompromissa med design eller funktionalitet.

Spela in dina favoritprogram med Rec

Med Rec kan du spela in upp till tre program samtidigt, medan du tittar på ett fjärde, vilket gör att du aldrig missar det du vill se för stunden. Dessutom kan du pausa i direktsändning och schemalägga dina inspelningar. Allt du spelar in, så som filmer, program och serier, samlas på en hårddisk så att du kan titta när det passar dig. Minnet är på 1 TB så du kan skapa ditt eget playbibliotek med upp till 200 timmar HD-material.

Så beställer du Rec

När du beställer ett tv-abonnemang med Tv Hub som utrustning kan du välja att lägga till Rec som en tillvalstjänst för 29 kr/mån. Om du redan har Tv Hub och vill komplettera med Rec loggar du först in i Mitt Tele2 för beställa.

Relaterade artiklar

04 MAJ 2021

Mest sedda hyrfilmerna just nu

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om de hyrfilmer som toppar listan den här veckan. Läs mer
26 APR 2021

Månadens tv-tips

Få tips på populära tv-program, de senaste serierna och ett urval av den kommande månadens premiärer!Läs mer
25 MAR 2021

Nya Paramount+ hos Tele2

Nu erbjuder streamingtjänsten Paramount+ tusentals avsnitt och filmer, med bland annat exklusiva titlar från Showtime, CBS och Paramount Studios samt originalinnehåll från Paramount+ med exklusiva dramaserier och filmpremiärer.Läs mer