01 JUN 2022

Månadens nya filmer och serier i Tele2 Play

Låt oss presentera några av filmpremiärerna som kommer till vårt streamingpaket Film & Serier i juni. Film & Serier ingår i alla våra nya tv-paket.

Massor av filmpremiärer i juni

Last Looks

Premiär 1 juni i Tele2 Play

En före detta kriminalare vid Los Angeles-polisen som har gjort sig till ovän med hela poliskåren dras in i hetluften igen när han anlitas som privatdetektiv för att undersöka mordet på en excentrisk tv-stjärnas fru.

After We Fell

Premiär 1 juni i Tele2 Play

Just som Tessa fattar sitt livs största beslut förändras allt. Avslöjanden om hennes familj, och sedan Hardins, kastar tvivel över allt de visste sedan tidigare. Detta gör deras gemensamma framtid ännu svårare att hålla fast vid.

Deadlock

Premiär 1 juni i Tele2 Play

En före detta soldat måste kämpa för sitt liv, när vattenkraftverket i hans lilla stad övertas av ett gäng legosoldater.

The Hating Game

Premiär 1 juni i Tele2 Play

Lucy bestämmer sig för att nå framgång i yrkeslivet utan att kompromissa med sin etik och ger sig ut på ett hänsynslöst spel mot hennes kalla och kalkylerande fiende, Joshua. En rivalitet som kompliceras av hennes växande attraktion till honom.

Ring mamma

Premiär 1 juni i Tele2 Play

Föräldrar väntar hela livet på att deras barn ska säga "Tack!" och barnen väntar i sin tur på ett "Förlåt!". Niki har precis fyllt 35 år och måste helt plötsligt ta tag i alla livsval och relationer som hon duckat för.

Nelly Rapp - Monsteragent

Premiär 2 juni i Tele2 Play

Nelly och hennes hund London ska tillbringa höstlovet hos sin morbror Hannibal. Men det visar sig att Hannibal inte lever det lugna liv som hon trott - han är en monsteragent! Nelly är snart omgiven av vampyrer, spöken, och varulvar.

Nytt från Viaplay

Billy the Kid - säsong 1

Premiär 12 juni i Tele2 Play och Viaplay

© 2022 Nordic Entertainment Group.

En episk äventyrsserie baserad på den sanna historien om den berömda banditen Billy the Kid. Från hans enkla irländska rötter i New York till hans dagar som cowboy och revolverman i vilda västern.

Nytt från Paramount+

Honest Thief

Premiär 1 juni i Tele2 Play

Se Honest Thief på Paramount+ som ingår i alla Tele2s streamingpaket.

Bankrånaren Tom Carter har länge gäckat polisen med sina smarta kassaskåpskupper. När han plötsligt träffar kvinnan i sitt liv tar han beslutet att lämna över sig själv till polisen. Men han inser snart att polisen är mer korrupt än han själv.

Why Women Kill - säsong 2, avsnitt 1-10

Premiär 3 juni i Tele2 Play

Se Why Women Kill på Parramount+ som ingår i alla Tele2s streamingpaket. © 2022 CBS Studios Inc. and Imagine Tiger Television, LLC All Rights Reserved. Why Women Kill is a Registered Trademark of CBS Studios Inc

Why Women Kill skildrar livet för tre kvinnor under tre olika decennier: 60-talet, 80-talet och 2019, och de måste alla handskas med otrohet.

The Good Fight - säsong 5, avsnitt 1-10

Premiär 24 juni i Tele2 Play

Se The Good Fight på Paramount+ som ingår i alla Tele2s streamingpaket. © 2022 CBS Studios Inc. All Rights Reserved.

Den unga advokaten Maia Rindells rykte förstörs av ett bedrägerifall som dessutom ruinerar hennes mentor och gudmor Diane Lockhart. De börjar jobba med Lucca Quinn på en framstående advokatbyrå i Chicago.

Så ser du allt spännande i Tele2 Play

Alla premiärer ovan - och allt annat vi har att bjuda på från streamingpaketet Film & Serier - ser du i appen Tele2 Play. Observera att datumen är preliminära och kan komma att ändras.

Streamingpaketet Film & Serier från Tele2 ingår i alla våra nya tv-paket; Tv Standard, Tv Flexibel och Tv Premium. Samt i många av de äldre abonnemangen.

Gå till Tele2 Play