04 JUL 2022

Månadens nya filmer och serier i Tele2 Play

Vi maxar juli och augusti med massor av nyheter för hela familjen i Tele2 Play. Streamingtjänsten Film & Serier ingår i alla våra tv-paket.

Filmpremiärer i juli–augusti

Coda

Premiär 1 augusti i Tele2 Play

Den flerfaldigt Oscarsvinnaren Coda gör entré i Tele2 Play. Filmen handlar om Ruby, som är den enda hörande i en döv familj. När deras fiskeföretag hotas, måste hon välja mellan att följa sina egna musikdrömmar eller att stanna hemma och hjälpa familjen.

En kvinna bland män

Premiär 3 juli i Tele2 Play

En kvinna bland män är en underhållande och tankeväckande film om den unga Ruth Bader Ginsburg, en småbarnsmamma och advokat som kämpar i en värld helt dominerad av män. Filmen handlar om hennes tidiga kamp för kvinnors lika rätt i samhället. När Ruth (Felicity Jones) tillsammans med sin man Marty (Armie Hammer) tar sig an ett banbrytande fall , vet hon att det för alltid kommer att förändra hur domstolarna och USA ser på könsdiskriminering.

Quick

Premiär 20 juli i Tele2 Play

Quick är en nervkittlande historia om två journalister som ger allt i sökandet efter sanningen, ett rättssystem i förfall, och en lögnare som slutar ljuga. En gripande journalistisk thriller som bygger på den fängslande och sanna historien bakom en av Sveriges största rättsskandaler.

The North Sea

Premiär 29 juli i Tele2 Play

En oljeplattform sjunker plötsligt utanför den norska kusten. Det visar sig snart att olyckan bara är början på något som ska bli otroligt mycket mer allvarligt. Ett mänskligt drama på liv och död sätter igång när tusentals oljearbetare plötsligt är fångade på plattformar runt om i Nordsjön. Den största räddningsaktionen i Norges historia är ett faktum. Mitt i kaoset befinner sig Sofia, en ung entreprenör som jobbar med avancerade undervattensrobotar. Sofia och hennes kollega tvingas sätta allt på spel i en desperat kapplöpning med tiden när det visar sig att Sofias partner är fångad i en havererad plattform långt under de skummande vågorna på havsytan.

Nytt från Paramount+

Star Trek: Strange New Worlds - säsong 1

Säsongsavslutning 1 juli i Tele2 Play

Se Star Trek: Strange New Worlds från Paramount+ som ingår i alla Tele2s streamingpaket. TM & © 2022 CBS Studios Inc. All Rights Reserved.

Kapten Pike, vetenskapsofficer Spock och Number One utforskar nya världar runt om i galaxen på U.S.S. Enterprise.

Clifford, den stora röda hunden

Premiär 11 juli i Tele2 Play

Se Clifford, den stora röda hunden från Paramount+ som ingår i alla Tele2s streamingpaket. © 2021 Paramount Pictures. All Rights Reserved.

När mellanstadieeleven Emily Elizabeth träffar en magisk djurräddare som ger henne en liten röd valp, förväntar hon sig inte att vakna och hitta en gigantisk hund på över tre meter i sin lilla lägenhet i New York City. Medan hennes ensamstående mamma är borta med jobbet, drar Emily och hennes roliga men impulsiva farbror Casey ut på ett New York-äventyr som kommer att få dig att sitta på helspänn.

I Love That For You

Seriepremiär 22 juli i Tele2 Play, avsnitt 1-8

Se I Love That For You från Paramount+ som ingår i alla Tele2s streamingpaket. © Showtime Networks Inc. All Rights Reserved.

I Love That For You är en komedi inspirerad av verkliga händelser. Joanna Gold överlevde leukemi som barn och jagar idag sin livslånga dröm om att bli värd för en hemmashoppingskanal. Hon skakar av sig sin cancerstämpel, flyttar från sina föräldrar och blir vän med sin största idol. Men när en vit lögn för hennes chef förvandlas till något mycket större inser Joanna att det kostar på att leva sin dröm.

Nytt från Viaplay

Spirit: Vild och fri

Premiär 1 juli i Tele2 Play och Viaplay

© 2021 DreamWorks Animation L.L.C.. ALL RIGHTS RESERVED.

Lucky Prescott kände aldrig riktigt sin avlidna mamma, Milagro Navarro, en orädd stuntryttare från Miradero, en liten stad på gränsen till vildmarken. Precis som sin mamma, är Lucky inte precis ett fan av regler och begränsningar, vilket har orsakat hennes moster Cora en hel del oro. Lucky har vuxit upp i en stad på östkusten under Coras vakande öga, men när Lucky utmanar ödet med alltför många riskabla eskapader, bestämmer sig Cora för att de båda ska flytta tillbaka till Luckys pappa Jim i Miradero där hon möter Spirit, en vild mustang som är lika självständig som hon.

Venom: Let There Be Carnage

Premiär 7 augusti i Tele2 Play och Viaplay

© 2021 CTMG, Inc. All rights reserved.

På jakt efter nästa stora story får journalisten Eddie Brock en exklusiv intervju med den dömde mördaren och dödsdömde Cletus Kasady, som upptäcker Eddies hemlighet.

Ghostbusters: Afterlife

Premiär 19 augusti i Tele2 Play och Viaplay

© 2019 CTMG, Inc. All Rights Reserved.

En ensamstående mamma med två barn flyttar till en liten stad. Snart börjar de förstå att de har en koppling till de ursprungliga Ghostbusters - och att barnens morfar lämnat efter sig ett hemligt arv.

Sista chansen!

Så ser du allt spännande i Tele2 Play

Alla premiärer ovan - och allt annat vi har att bjuda på från streamingpaketet Film & Serier - ser du i appen Tele2 Play. Observera att datumen är preliminära och kan komma att ändras.

Streamingpaketet Film & Serier från Tele2 ingår i alla våra nya tv-paket; Tv Standard, Tv Flexibel och Tv Premium. Samt i många av de äldre abonnemangen.

Gå till Tele2 Play