15 APR 2021

Månadens nya filmer och serier i Comhem Play+

Exklusiva filmer som den actionfyllda thrillern The Doorman och nya Paramount+ titlar som originalserier Two Weeks to Live och The Twilight Zone är några av de premiärerna som inleder månaden på Comhem Play+.

Se The Rookie i Comhem Play+.

Seriepremiärer i april

Exklusiv premiär av The Doorman

Premiär 1 april på Comhem Play+

Missa inte storfilmen The Doorman direkt från bioduken – exklusivt för dig som är kund hos Comhem Play+.

Ali Gorski är en dekorerad före detta sergeant i USA:s armé som nu arbetar som vaktmästare på The Carrington. Under påskhelgen, när alla utom ett fåtal av de boende är bortresta och The Carrington renoveras, sätts en lömsk plan i verket för att stjäla ovärderliga konstverk som finns djupt inne i byggnaden. Men bland de boende som är kvar i byggnaden finns Alis syskonbarn. Ali upptäcker snart att det enda som står mellan dem och de mordlystna tjuvarna är hon.

Se The Doorman i Comhem Play

The Rookie – Nya avsnitt!

Exklusiv premiär av del 1 av säsong 3 Comhem Play+

Streama första delen av den tredje säsongen av komediserien The Rookie, som visas i Sverige för första gången och finns exklusivt hos Comhem Play+. Serien följer medelåldersmannen Johan Nolan (Nathan Fillion) som lämnar småstadslivet för att bli polis i Los Angeles. Det visar sig dock att det inte är så enkelt att börja om igen, åtminstone inte när du är polisakademins äldsta aspirant. The Rookie har fått en otrolig respons och blivit en tittarsuccé runt hela världen, bland annat är den Topp 1 bland US Scripted Drama series sedan premiären av första säsongen. Serien har fått betyget 8.1 på IMDb och 93% Audience Score på Rotten Tomatoes.

Se The Rookie i Comhem Play

Övriga serietips

Zoey's Extraordinary Playlist – Nya avsnitt!

Nya avsnitt varje torsdag fr.o.m. 8 april på Comhem Play+

Nu fortsätter vi släppa ett nytt avsnitt varje vecka av Zoey's Extraordinary Playlist S2, där den smarta programmeraren börjar höra andra människors tankar som låtar och musikalnummer.

Se Zoey's Extraordinary Playlist på Comhem Play+

Premiär av Two Weeks to Live

En ung kvinna som växt upp med sin mamma tar sig ut på en resa för att hedra sin fars minne. Kims pappa dog när hon var ung och nu är hon fast besluten att hämnas.

Se Two Weeks to Live på Comhem Play+

Premiär av The Twilight Zone

Säsong 1-2 tillgänliga på Comhem Play+

Jordan Peele är värd och berättar historier om science fiction, fantasy och det ockulta. En titt på mänsklighetens förhoppningar och förtvivlan, stolthet och fördomar, i metaforiska former.

Se The Twilight Zone på Comhem Play+

Filmtips i april

Filmpremiär av Tesla

Den genialiske uppfinnaren Nikola Tesla kämpar i uppförsbacke för att göra verklighet av sitt revolutionerande elektriska system. Tesla retar sig alltmer på uppfinnarkollegan Thomas Edisons girighet och stakar ut sin egen dygderika om än mödosamma väg mot skapandet av den banbrytande växelströmsmotorn. Hans europeiska natur är på kant med den gryende amerikanska industrialismen och immaterialrättens landskap är försåtligt - och Tesla blir sakta men säkert fånge i sin egen överaktiva hjärna.

Se Tesla på Comhem Play+

Filmpremiär av Capone

Efter tio år i fängelse börjar den 47-årige Al Capone lida av demens, och hemsöks av sitt våldsamma förflutna och de brutala brott som utfördes på hans order.

Se Capone på Comhem Play+

Ted – För kärlekens skull

Premiär 15 april på Comhem Play+ Ted Gärdestads makalösa genombrott saknar motstycke i svensk pophistoria. I början av 70-talet greps Sverige av total Ted-feber och hela landet fascinerades av hans glädje, energi, talang och fantastiska låtar. Över en natt blev han Sveriges första riktiga tonårsidol. Filmen är en berättelse om en av vår tids största kompositörer, hans orubbliga relation till brodern Kenneth, till musiken och till livet. Teds livsöde kom att beröra en hel nation. Hans musik har på många sätt definierat svensk pop, med genialiska texter av brodern Kenneth, fyllda med liv, kärlek, smärta och hopp.

Se Ted – För kärlekens skull på Comhem Play+

Only the brave

Premiär 1 april på Comhem Play+ Filmen berättar den sanna historien om Granite Mountain Hotshots som gjorde vad inga andra brandmän i någon amerikansk stads räddningstjänst någonsin hade gjort när de skapade rubriker under sitt arbete med att släcka skogsbränder.

Se Only the brave på Comhem Play+

Så ser du allt spännande i Comhem Play+

Alla premiärer ovan - och allt annat vi har att bjuda på - ser du i Comhem Play+. Observera att datumen är preliminära och kan komma att ändras.

Är du kund hos Tele2, Boxer eller Comviq så kan du prova Comhem Play+ utan kostnad i ett helt år. Ord pris 89 kr/mån.

Har du TV Guld så ingår dessutom Comhem Play+ helt utan extra kostnad. Det är bara att logga in och börja titta!

Gå till Comhem Play

Relaterade artiklar

26 APR 2021

Månadens tv-tips

Få tips på populära tv-program, de senaste serierna och ett urval av den kommande månadens premiärer!Läs mer
25 MAR 2021

Nya Paramount+ hos Tele2

Nu erbjuder streamingtjänsten Paramount+ tusentals avsnitt och filmer, med bland annat exklusiva titlar från Showtime, CBS och Paramount Studios samt originalinnehåll från Paramount+ med exklusiva dramaserier och filmpremiärer.Läs mer
01 DEC 2020

Hopster – samarbetspartner till Comhem Play+

Hopster sänder klassiska barnserier som Pingu och Teletubbies kombinerat med exklusiva originalserier och riktar sig till barn 0-6 år. Läs mer