05 OKT 2021

Månadens nya filmer och serier i Comhem Play+

Lagom till oktobers höstmörker och halloween lanseras en Oscarsvinnare samt flera skräckfilmer och serier i Comhem Play+. Vi bjuder alla kunder på 12 månader (ord. pris. 89 kr/mån). Har du inte redan provat Comhem Play+, gör det.

Filmnyheter i oktober

En runda till (2020)

Premiär 24 oktober i Comhem Play+

Danska filmen En runda till har belönats med en Oscar för bästa utländska långfilm under 2020.

Det finns en teori om att människan är född med en halv promille för lite. Vi känner alla till att alkohol i blodet öppnar sinnet för omvärlden, problemen verkar mindre och kreativiteten ökar. Efter det första glaset flyter samtalen lättare pch nya möjligheter öppnar sig. Martin är gymnasielärare. Han känner sig gammal och trött och hans äktenskap har gått i stå. Uppmuntrad av teorin inleder Martin och hans tre vänner ett experiment att ständigt vara alkoholpåverkade. Om Churchill vann andra världskriget i en tät dimma av sprit, vad kunde de starka dropparna inte göra för dem och deras studenter?

Hereditary (2018)

Premiär 28 oktober i Comhem Play+

När familjen Grahams överhuvud Ellen dör upptäcker dottern Annie och hennes familj några kryptiska och skrämmande hemligheter om sin släkt. Ju mer familjen får reda på, desto mer blir de förvissade om att något ondskefullt är på väg att hända.

Captain Fantastic (2016)

Premiär 15 oktober på Paramount+ som ingår i Comhem Play+

Ben har skapat ett paradis för sig och sina sex barn i nordvästra USA:s djupa skogar. Där uppfostrar han dem till att bli starka, bildade och självständiga individer. Men en plötslig händelse tvingar den udda familjen att lämna sitt trygga hem och återvända till civilisationen. Där måste Ben försvara det sätt han valt att leva med sina barn inför både sig själv, barnen och omgivningen. Visst är han världens bästa pappa, men frågan är om sättet han valt att leva verkligen passar dem alla.

Serienyheter i oktober

The Rookie (2021)

Säsong 4 har premiär 8 oktober i Comhem Play+

The Rookie handlar om medelåldersmannen Johan Nolan som lämnar småstadslivet för att bli polis i Los Angeles. Det visar sig dock att det inte är så enkelt att börja om igen, åtminstone inte när du är polisakademins äldsta aspirant. I säsong 4 fortsätter vi följa John Nolan i hans dröm att bli en färdigutbildad polis i Los Angeles.

Så ser du allt spännande i Comhem Play+

Alla premiärer ovan - och allt annat vi har att bjuda på - ser du i Comhem Play+. Observera att datumen är preliminära och kan komma att ändras.

Är du kund hos Tele2, Boxer eller Comviq så kan du prova Comhem Play+ utan kostnad i ett helt år. Ord pris 89 kr/mån.

Har du TV Guld så ingår dessutom Comhem Play+ helt utan extra kostnad. Det är bara att logga in och börja titta!

Gå till Comhem Play