04 MAJ 2022

Månadens nya filmer och serier i Tele2 Play+

Låt oss presentera några av filmpremiärerna som kommer till Tele2 Play+ i maj. Tele2 Play+ ingår i alla våra nya tv-paket. Har du inte tv från Tele2 kan du ändå testa Tele2 Play+. En månad är gratis, därefter kostar det endast 89 kr/mån.

Här är några av filmnyheterna i maj

Apex

Tillgänglig nu i Tele2 Play+

Thomas Malone (Bruce Willis) är en före detta polis som avtjänar ett livstidsstraff för ett brott han inte begått. Han erbjuds chansen att bli fri om han kan överleva spelet Apex. Sex jägare betalar för att få jaga en annan människa på en ö långt från ära och redlighet. Genom att gillra fällor och psyka jägarna skaffar sig Malone övertaget för att kunna överleva och hämnas på Samuel Rainsford (Neal McDonough) som är regerande Apexmästare och den som satte dit honom.

Stillwater

Tillgänglig nu i Tele2 Play+

Den arbetslöse oljearbetaren Bill Baker (Matt Damon) reser från Oklahoma till Marseille för att besöka sin dotter Allison (Abigail Breslin) som han har dålig kontakt med. Allison avtjänar ett långt fängelsestraff för ett mord som hon påstår att hon inte har begått. Hon hoppas nu på ett nytt tips som skulle kunna rentvå henne och hon försöker övertala Bill till att få hennes advokat att presentera den nya bevisningen. Men Bill vill gärna bevisa sitt eget värde och återvinna sin dotters tillit och tar därför saken i egna händer. Han stöter snart på patrull i form av språkbarriärer, kulturskillnader och ett invecklat rättssystem.

Mareld

Premiär 19 maj

Den cyniske leksaksgiganten Erik Oriander håller på att slippa undan sitt fängelsestraff och oskyldiga barn är åter i fara. Den Rutiga Ninjan och 13-åriga Alex tar upp jakten på hämnd och rättvisa än en gång. Duon flankeras av mamma Irene och Alex plastpappa Jörn som går all-in på sin senaste uppfinning: en avförings- och matsmältningsapp. Ständigt godissugne styvbrorsan Sune är också med – och självklart även onkel Stewart som precis som alltid sprider mys och skön stämning i familjen.

Nytt från Paramount+

Star Trek: Strange New Worlds - säsong 1

Premiär 6 maj med nytt avsnitt varje fredag

© 2022 CBS Studios Inc. All Rights Reserved.

Star Trek: Strange New Worlds är en spin-off på Star Trek: Discovery och föregångaren till Star Trek: The Original Series. Här följer vi kapten Pike, forskaren Spock och Number One under decenniet innan kapten Kirk gick ombord på U.S.S. Enterprise.

Super Pumped: The Batte For Uber - säsong 1

Premiär 12 maj

© 2022 Showtime Networks Inc. All Rights Reserved.

Super Pumped: The Battle For Uber berättar historien om en av teknikhuvudstaden Silicon Valleys mest framgångsrika och destruktiva företag – Uber. Med utgångspunkt i Ubers vd Travis Kalanick, skildras företagets toppar och dalar samt dess interna och externa konflikter.

Super Pumped är en serie där varje säsong handlar om berättelser som skakar om näringslivet, där den första säsongen fokuserar på Uber.

The Offer och Gudfadern-trilogin

Premiär 29 april, nya avsnitt varje vecka

© 2022 Paramount Pictures. All Rights Reserved.

Dramaserie baserad på den Oscarsbelönade producenten Albert S. Ruddys extraordinära, aldrig tidigare filmatiserade upplevelser från skapandet av filmklassikern Gudfadern. De tre första avsnitten kommer att finnas tillgängliga vid premiären den 29 april. De återstående sju avsnitten släpps sedan veckovis.

Passa på att även titta på Gudfadern-trilogin, som är tillgängliga från 3 maj i Tele2 Play+.

Så ser du allt spännande i Tele2 Play+

Alla premiärer ovan - och allt annat vi har att bjuda på - ser du i Tele2 Play+. Observera att datumen är preliminära och kan komma att ändras.

Tele2 Play+ ingår i alla våra nya tv-paket; Tv Standard, Tv Flexibel och Tv Premium. Samt i många av de äldre abonnemangen.

Har du inte tv från Tele2 så kan du prova Tele2 Play+ en månad gratis. Priset därefter är endast 89 kr/mån.

Gå till Tele2 Play