16 DEC 2021

Tävla om biljetter till PAW Patrol Live med Paramount+

Dags för tävling! En av världens största barnshower kommer till Sverige och du har chans att vinna biljetter till PAW Patrol Live i Stockholm, Göteborg eller Malmö.

Se PAW Patrol Live

Passa på att ge barnen en extra fin julklapp i år! PAW Patrol Live är en av världens största turnerande show för barnfamiljer och nu kommer de till Sverige. Tillsammans med Paramount+ tävlar vi ut exklusiva biljetter till showerna i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Tre personer vinner fyra biljetter var till ett av följande datum:

  • Vinnare 1 – Malmö, 22 maj 2022

  • Vinnare 2 – Göteborg, 14 maj 2022

  • Vinnare 3 – Stockholm, 19 mars 2022

För att tävla med Paramount+ behöver du fylla i formuläret längre ner samt vara kund hos Tele2, Tele2 Play+ eller Boxer.

Hitta barnfilmer- och serier i Tele2 Play+

I Tele2 Play+ finns en barnsektion där våra yngre tittare hittar all sin underhållning. Här har vi samlat tecknade serier, filmer, korta små klipp och mycket annat skoj för stora som små. Få tips på titlar för olika åldersgrupper, se populära kategorier och skapa egna personliga listor med familjens favoriter.

Se PAW Patrol: Filmen från Paramount+

© 2021 Paramount Pictures. All rights reserved.

Just nu finns massor av barninnehåll från Paramount+ i Tele2 Play+. Bland annat har PAW Patrol: Filmen precis haft premiär. Det finns även en hel del serier som Smurfarna, Korallkollo: Svampbobs underår och Pingvinerna från Madagaskar.

Tävlingen är avslutad