14 SEP 2021

Premiär för A Quiet Place Part II i Comhem Play+

Skulle du kunna leva i total tystnad med konstant rädsla för varelser med extremhörsel? Det gör familjen Abbott i A Quiet Place Part II, som har premiär den 14 september på Paramount+ som ingår i Comhem Play+.

Se A Quiet Place Part II från streamingtjänsten Paramount+ © (2021) Paramount Pictures. All Rights Reserved

Premiär för uppföljaren till A Quiet Place

Har du saknat en riktigt nervkittlande rysare som ger dig en klaustrofobisk och krypande känsla i kroppen? Då är uppföljaren A Quiet Place Part II filmen för dig. Både den första filmen A Quiet Place, från 2018, och A Quiet Place Part II är regisserad av John Krasinski, som även spelar pappan Lee Abbott i filmerna. I uppföljaren kan vi lova en intensiv och pulshöjande spänning som tar genren för skräck och rysare till en helt ny nivå.

Handling Familjen Abbott fortsätter sin kamp för överlevnad. Mamma Evelyn (Emily Blunt), hennes tre barn och en gammal bekant försöker hitta andra överlevare i den post-apokalyptiska världen. Snart upptäcker de att varelserna som reagerar på ljud inte är de enda hot som lurar.

Så här ser du A Quiet Place Part II

A Quiet place Part II har premiär den 14 september på Paramount+, som ingår i Tv Guld och i streamingpaketet Comhem Play+.

Du kan även köpa streamingtjänsten Paramount+ separat för 69 kr/mån om du har ett annat tv-abonnemang hos oss.

Är du kund hos Tele2, Boxer eller Comviq så kan du prova Comhem Play+ utan kostnad i ett helt år. Ord pris 89 kr/mån.

Se A Quiet Place Part II i Comhem Play