14 SEP 2021

Premiär för A Quiet Place Part II i Tele2 Play+

Skulle du kunna leva i total tystnad med konstant rädsla för varelser med extremhörsel? Det gör familjen Abbott i A Quiet Place Part II, som har premiär den 14 september på Paramount+ som ingår i Tele2 Play+.

Se A Quiet Place Part II från streamingtjänsten Paramount+ © (2021) Paramount Pictures. All Rights Reserved

Premiär för uppföljaren till A Quiet Place

Har du saknat en riktigt nervkittlande rysare som ger dig en klaustrofobisk och krypande känsla i kroppen? Då är uppföljaren A Quiet Place Part II filmen för dig. Både den första filmen A Quiet Place, från 2018, och A Quiet Place Part II är regisserad av John Krasinski, som även spelar pappan Lee Abbott i filmerna. I uppföljaren kan vi lova en intensiv och pulshöjande spänning som tar genren för skräck och rysare till en helt ny nivå.

Handling Familjen Abbott fortsätter sin kamp för överlevnad. Mamma Evelyn (Emily Blunt), hennes tre barn och en gammal bekant försöker hitta andra överlevare i den post-apokalyptiska världen. Snart upptäcker de att varelserna som reagerar på ljud inte är de enda hot som lurar.

Du behöver godkänna  om du vill visa den här typen av innehåll från Tele2

Så här ser du A Quiet Place Part II

A Quiet place Part II har premiär den 14 september på Paramount+, som ingår i Tv Guld och i streamingpaketet Tele2 Play+.

Du kan även köpa streamingtjänsten Paramount+ separat för 69 kr/mån om du har ett annat tv-abonnemang hos oss.

Se A Quiet Place Part II i Tele2 Play