22 SEP 2023

Smygpremiär för Kodnamn: Annika

Du som är eller blir tv- eller streamingkund hos Tele2 får se det första avsnittet av Kodnamn: Annika fyra dagar innan premiären, som egentligen är den 30 september på SkyShowtime.

Omslagsbild på Smothered från SkyShowtime
Season 01: © SKY STUDIOS LIMITED 2023.

Om serien

Kodnamn: Annika är streamingtjänstens SkyShowtimes första nordiska originalserie och handlar om den finska kriminalinspektören Emma Haka som går en utbildning för att bli hemlig agent. Innan utbildningen avslutas skickas hon på sitt första uppdrag in i konsthandelns korrupta värld. Uppdraget handlar om att hon ska infiltrera en konstauktion i Stockholm under täckmanteln Annika Stormare och komma närmare galleristen Rasmus Ståhlgren. Uppdraget visar sig vara farligare än väntat och hennes egna hemligheter flyter upp till ytan när det kommer fram att hennes täckmantel bygger på en riktig person.

Bland skådespelarna ser vi Sannah Nedergård som Emma Haka och Annika Stormare, Ardalan Esmaili som Rasmus Ståhlgren, Eva Melander som Rina Olander och Helena Bergström som Agatha Torstensson.

Trailer

Du behöver godkänna  om du vill visa den här typen av innehåll från Tele2

Så ser du Kodnamn: Annika

Serien har premiär på SkyShowtime, som ingår i Tele2 Play, den 30 september. Du som är eller blir kund hos Tele2 och har ett tv-paket eller streamingpaket kan se första avsnittet redan från 26 september. Serien består av sex avsnitt med nytt avsnitt varje vecka.