29 JUL 2021

Fira Pride med ett klimatpositivt mobilskal

I samband med Stockholm Pride lanserar Tele2 ett regnbågsfärgat mobilskal som är klimatpositivt och tillverkat av svenskt linfrö. Dessutom donerar vi vinsten till Solidaritetsfonden.

Pride klimatpositivt mobilskal

Tillsammans med A Good Company har Tele2 tagit fram ett klimatpositivt skal för att fira kärlek och mångfald. Tele2s inhousebyrå står för designen och färgerna är hämtade från Progress Pride Flag. Vinsten från försäljning av skalen kommer oavkortat att doneras från Tele2 till Solidaritetsfonden, som verkar för att bidra till en bättre morgondag för hbtq-personer på platser där förutsättningarna är svåra för Pridearrangörer att synas i det offentliga rummet. 

 – Vi vill ta ett tydligt ställningstagande för rättigheter och kärlek, samtidigt som vi kan bidra med en donation till Solidaritetsfonden. Det är särskilt roligt att vi kan göra det med en cirkulär produkt som är direkt kopplad till vårt kunderbjudande och vår hållbarhetsstrategi, säger Erik Wottrich, hållbarhetschef på Tele2.

Skalet säljs i begränsad upplaga och går bara att köpa på tele2.se. Det finns tillgängligt för iPhone SE, iPhone 12, iPhone 12 Pro och 12 Pro Max.

Beställ ditt skal i vår tillbehörsshop