Produkter
Betala nu Direkt
Månadskostnad Per månad
Ring billigt med norrlandsrabatt
Ring billigt med norrlandsrabatt
  • Fria samtal, SMS och MMS
  • Upp till 30 GB surf inom EU/EES
  • Välj Unlimited och få obegränsad molnlagring hos Kiliaro

Ring billigt med norrlandsrabatt

Nu får du som bor i Norrland eller Dalarna ringa, sms:a och surfa till ett riktigt lågt pris. I 12 månader drar vi av 50 kr i månaden när du blir kund hos oss eller uppgraderar ditt befintliga abonnemang. Erbjudandet gäller vårt abonnemang 10 GB, 20 GB, 40 GB och Obegränsad eller mobilt bredband.

0 kr
  • Sveriges bästa nät enligt Umlaut Mobile Benchmark
  • Fri frakt
  • 14 dagars ångerrätt
Ring billigt med norrlandsrabatt Läs mer

Använd mobilen utomlands

Med våra abonnemang kan du ringa, skicka SMS och MMS i Sverige och från övriga EU/EES-länder med samma villkor som hemma. Du kan dessutom surfa upp till 40 GB när du är på resa i ett annat EU/EES-land, utan extra kostnad.

Internationella samtal – samtal från Sverige

Att ringa, skicka SMS/MMS från Sverige till ett annat land i EU/EES kallas för ett internationellt samtal. Dessa typer av samtal ingår inte i EU-regleringen utan hanteras på samma sätt som det gör idag, enligt följande prislista

Obegränsad – Internationella samtal och surf i länder som USA, Japan och Australien

Vill du ringa från Sverige till andra länder? I abonnemanget Obegränsad ingår 1000 fria internationella samtalsminuter från Sverige till totalt 60 länder i världen. Dessutom ingår 40 GB mobildata som du kan använda inom EU/EES-länderna och ytterligare 25 länder i världen när du är ute och reser. Se lista för de länder som ingår i Obegränsad.