Produkter
Betala nu Direkt
Månadskostnad Per månad
Mobilt bredband med seniorrabatt
Mobilt bredband med seniorrabatt
  • Ingen bindningstid

Mobilt bredband med seniorrabatt

Har du en surfplatta eller router som du enkelt vill surfa ifrån är Mobilt bredband den perfekta lösningen. För dig som har fyllt 65 år erbjuder vi 20% rabatt på våra abonnemang, du behöver bara välja hur mycket surf som passar dig bäst! Rabatten gäller tillsvidare och du har självklart ingen bindningstid.
Erbjudandet kan inte kombineras med andra rabatter.

0 kr
Mobilt bredband med seniorrabatt Läs mer

När du bara behöver surf till modem eller surfplatta

Välj ett av våra tre snabba 4G abonnemang och vi skickar dig ett SIM-kort som du enkelt stoppar in i din surfplatta eller router. Våra mobila bredband kan du använda inom Sverige.

Maxa ditt abonnemang med extra datakort

Har du flera enheter du vill surfa ifrån, till exempel ytterligare dator eller platta, kan du utnyttja din surf till max med fler datakort. Varje extra datakort kostar 99 kr per månad.

Ingen bindningstid

Vi har som vanligt ingen bindningstid på några av våra abonnemang, du kan säga upp det när som helst. Är det istället så att du vill ändra till ett större eller mindre abonnemang kan du göra det enkelt och kostnadsfritt direkt via Mitt Tele2, appen, kundservice och vår webbsida.

Behöver du enbart sporadiskt uppkoppling, till exempel till en helg då och då i sommarstugan? Då är Wifi To Go ett bra alternativ. Det ska vara enkelt.