Produkter
Betala nu Direkt
Månadskostnad Per månad
Mobilabonnemang med seniorrabatt
Mobilabonnemang med seniorrabatt
  • 20% rabatt på abonnemang
  • Upp till 30 GB mobildata inom EU/EES
  • Ingen bindningstid

Mobilabonnemang med seniorrabatt

För dig som har fyllt 65 år erbjuder vi 20% seniorrabatt på våra abonnemang. Rabatten gäller tillsvidare och du har självklart ingen bindningstid. Du behöver bara välja hur mycket mobildata som passar dig bäst!
Erbjudandet kan inte kombineras med andra rabatter.

0 kr
Mobilabonnemang med seniorrabatt Läs mer

20% rabatt på abonnemang

För dig som har fyllt 65 år erbjuder vi 20% rabatt på vårt abonnemang Fast pris 3 GB, 8 GB, 15 GB, 30 GB eller Unlimited. Rabatten gäller tillsvidare och du har självklart ingen bindningstid. Är du istället mer intresserad av vårt mobila bredband

Använd mobilen utomlands

Med våra abonnemang kan du ringa, skicka SMS och MMS i Sverige och från övriga EU/EES-länder med samma villkor som hemma. Du kan dessutom surfa upp till 30 GB när du är på resa i ett annat EU/EES-land, utan extra kostnad.

Internationella samtal – samtal från Sverige

Att ringa, skicka SMS/MMS från Sverige till ett annat land i EU/EES kallas för ett internationellt samtal. Dessa typer av samtal ingår inte i EU-regleringen utan hanteras på samma sätt som tidigare, enligt följande prislista

Vill du ha hjälp?

Om du behöver hjälp att teckna eller ändra ditt abonnemang, kontakta kundservice på telefonnummer 0200-22 22 02 eller kom in till någon av våra Tele2-butiker så hjälper vi dig.