Produkter
Betala nu Direkt
Månadskostnad Per månad
Rabatt för seniorer
Rabatt för seniorer

Med våra abonnemang får du:

  • Fria samtal och sms inom Sverige
  • Mobildata inom EU/EES
  • Ingen bindningstid
  • 50 GB mobildata utomlands med Obegränsad

 

Kampanj! Nu tjuvstartar vi Black Friday med 60% rabatt på abonnemanget Obegränsad i 6 månader (därefter ordinarie pris 569 kr/mån). Rabatten gäller nya kunder samt dig som är Tele2-kund och uppgraderar ditt abonnemang till Obegränsad. Erbjudandet gäller till och med 30 november 2020.

 

Rabatt för seniorer

För dig som har fyllt 65 år erbjuder vi 20% seniorrabatt på våra abonnemang 12, 25, 50 GB och Obegränsad. Rabatten gäller tillsvidare och du har självklart ingen bindningstid.

0 kr
  • Sveriges bästa nät enligt Umlaut Mobile Benchmark
  • Fri frakt och hemleverans
  • 14 dagars ångerrätt
Rabatt för seniorer Läs mer

20% rabatt på abonnemang

Du som har fyllt 65 år erbjuds 20% rabatt på våra abonnemang 12 GB, 25 GB, 50 GB och Obegränsad. Rabatten gäller tillsvidare och du har självklart ingen bindningstid.

Är du istället mer intresserad av vårt mobila bredband

Obegränsad – Internationella samtal och mobildata i länder som USA, Japan och Australien

Vill du ringa från Sverige till andra länder? I abonnemanget Obegränsad ingår 1000 fria internationella samtalsminuter från Sverige till totalt 60 länder i världen. Dessutom ingår 50 GB mobildata som du kan använda inom EU/EES-länderna och ytterligare 25 länder i världen när du är ute och reser. Se lista för länder som ingår i Obegränsad.

Använd mobilen utomlands

Med våra abonnemang kan du ringa, skicka sms och mms i Sverige och från övriga EU/EES-länder med samma villkor som hemma. Du kan dessutom surfa upp till 50 GB när du är på resa i ett annat EU/EES-land, utan extra kostnad.  

Att ringa, skicka sms/mms från Sverige till ett annat land i EU/EES kallas för ett internationellt samtal. Dessa typer av samtal ingår inte i EU-regleringen utan hanteras på samma sätt som tidigare, enligt följande prislista

Vill du ha hjälp?

Om du behöver hjälp att teckna eller ändra ditt abonnemang, kontakta kundservice på telefonnummer 0200-22 22 02 eller kom in till någon av våra Tele2-butiker så hjälper vi dig.