Produkter
Betala nu Direkt
Månadskostnad Per månad
Rabatt för seniorer
Rabatt för seniorer

Med våra abonnemang får du:

  • Fria samtal och sms inom Sverige
  • Mobildata inom EU/EES
  • Ingen bindningstid
  • 50 GB mobildata utomlands med Obegränsad

Kampanj! Dubbel data - Köp abonnemanget 12 GB och få 24 GB. Den dubbla datamängden gäller varje månad och så länge du behåller samma abonnemang. Erbjudandet gäller nya kunder samt dig som är Tele2-kund och uppgraderar din datamängd.

 

Rabatt för seniorer

För dig som har fyllt 65 år erbjuder vi 20% seniorrabatt på våra abonnemang 3, 12, 25, 50 GB och Obegränsad. Rabatten gäller tillsvidare och du har självklart ingen bindningstid.

0 kr
  • Täcker 99,9% av Sveriges befolkning
  • Fri frakt och hemleverans
  • 14 dagars ångerrätt
Rabatt för seniorer Läs mer

20% rabatt på abonnemang

Du som har fyllt 65 år erbjuds 20% rabatt på våra abonnemang 3 GB, 12 GB, 25 GB, 50 GB och Obegränsad. Rabatten gäller tillsvidare och du har självklart ingen bindningstid.

Är du istället mer intresserad av vårt mobila bredband

Obegränsad – Internationella samtal och mobildata i länder som USA, Japan och Australien

Vill du ringa från Sverige till andra länder? I abonnemanget Obegränsad ingår 1000 fria internationella samtalsminuter från Sverige till totalt 60 länder i världen. Dessutom ingår 50 GB mobildata som du kan använda inom EU/EES-länderna och ytterligare 25 länder i världen när du är ute och reser. Se lista för länder som ingår i Obegränsad.

Använd mobilen utomlands

Med våra abonnemang kan du ringa, skicka sms och mms i Sverige och från övriga EU/EES-länder med samma villkor som hemma. Du kan dessutom surfa upp till 50 GB när du är på resa i ett annat EU/EES-land, utan extra kostnad.  

Att ringa, skicka sms/mms från Sverige till ett annat land i EU/EES kallas för ett internationellt samtal. Dessa typer av samtal ingår inte i EU-regleringen utan hanteras på samma sätt som tidigare, enligt följande prislista

Vill du ha hjälp?

Om du behöver hjälp att teckna eller ändra ditt abonnemang, kontakta kundservice på telefonnummer 0200-22 22 02 eller kom in till någon av våra Tele2-butiker så hjälper vi dig.