Produkter
Betala nu Direkt
Månadskostnad Per månad
Studentabonnemang utan telefon
Studentabonnemang utan telefon
  • 20% rabatt på abonnemang
  • Fria samtal, SMS och MMS inom Sverige samt från andra EU/EES-länder

Studentabonnemang utan telefon

För dig som är student erbjuder vi ett studentabonnemang med 20% rabatt! Rabatten gäller under 24 månader och du har självklart ingen bindningstid. Med vårt abonnemang kan du ringa, skicka SMS och MMS i Sverige och från övriga EU/EES-länder till samma villkor som hemma. Du behöver bara välja hur mycket mobildata som passar dig bäst, och självklart kan du ändra din datamängd helt kostnadsfritt. 

0 kr
Studentabonnemang utan telefon Läs mer

20% rabatt på mobilabonnemang

För dig som är student erbjuder vi ett studentabonnemang med 20% rabatt. Rabatten gäller under 24 månader och du har självklart ingen bindningstid. Läs mer om våra studentrabatter.

Använd mobilen utomlands

Med våra abonnemang kan du ringa, skicka SMS och MMS i Sverige och från övriga EU/EES-länder med samma villkor som hemma. Du kan dessutom surfa upp till 30 GB när du är på resa i ett annat EU/EES-land, utan extra kostnad.

Internationella samtal – samtal från Sverige

Att ringa, skicka SMS/MMS från Sverige till ett annat land i EU/EES kallas för ett internationellt samtal. Dessa typer av samtal ingår inte i EU-regleringen utan hanteras på samma sätt som tidigare, enligt följande prislista

 

Maxa ditt abonnemang med extra datakort

Har du flera enheter du vill surfa ifrån, till exempel dator eller surfplatta, kan du utnyttja din mobildata till max med fler datakort. Varje extra datakort kostar 99 kr per månad.