Just nu har vi en driftstörning på mobilt bredband och vi jobbar på att lösa det så fort som möjligt. Om du upplever problem, prova att starta om enheten. Tack för ditt tålamod.

Ringa från Sverige
till utlandet

Ordinarie prislista från Sverige till utlandet

Samtal, sms och mms från Sverige till andra länder räknas som internationell trafik och inkluderas alltså inte av de villkor som gäller när du befinner dig utomlands.

Till dig som ofta ringer, skickar sms och mms till släkt och vänner som befinner sig i utlandet rekommenderar vi att köpa ett utlandspaket där det ingår 1000 fria minuter och 100 fria sms/mms till det valda landet.

{{selectedCountry.Name}}
{{selectedCountry.Service.Mobile.Price}} kr
/minut
från mobil
  • SMS {{selectedCountry.Service.Sms.Price}} kr
  • MMS {{selectedCountry.Service.Mms.Price}} kr
  • Fast telefoni {{selectedCountry.Service.Fix.Price}} kr/min

Alla priser är per påbörjad minut och öppningsavgiften är samma som för nationella samtal. Priserna gäller alla våra kunder från den 15 maj 2019. Se alla priser i PDF-format här

För detta land har vi för närvarande inget utlandspaket, men vi har 46 andra landspaket att välja mellan.

Alla priser är per påbörjad minut och öppningsavgiften är samma som för nationella samtal. Priserna gäller alla våra kunder från den 15 maj 2019. Se fullständig prislista i PDF-format här

För detta land har vi ett utlandspaket att erbjuda. Ett utlandspaket är en tilläggstjänst till ditt mobilabonnemang eller hemtelefoni via mobilnätet som ger dig 1000 fria minuter och 100 fria sms/mms från Sverige till utlandet, till ett fast pris. Paketet rullar på månadsvis och har ingen bindningstid. 30 dagars uppsägningstid.

Utlandspaket + Obegränsad

I vårt bästa abonnemang Obegränsad får du ännu mer frihet, både när du är utomlands och när du ringer till andra länder från Sverige. Bland annat ingår 1000 fria samtalsminuter från Sverige till EU/EES-länderna samt ytterligare 25 länder, totalt 60 länder i världen.