Ditt abonnemang

Avsluta abonnemang

Du kan när som helst välja att avsluta ditt abonnemang hos oss genom att kontakta kundservice. Här får du också koll på skillnaden mellan bindningstid och uppsägningstid.

Vad är bindningstid och uppsägningstid?

Våra abonnemang har inga bindningstider och du kan säga upp det när du vill. Men när du väljer att avsluta ett abonnemang så har du en månads uppsägningstid, dvs du är betalningsskyldig i ytterligare 30 dagar räknat från dagen du avslutar abonnemanget. 

Om du väljer att avsluta ett eller flera mobilabonnemang och samtidigt har köpt en mobil eller annan hårdvara från oss på delbetalning kommer du sedan den 1 juni 2019 behöva betala av hela kvarstående summan av mobilen. En slutfaktura på produktens kvarstående kostnad kommer att skickas till dig i samband med uppsägningen. Gäller ej Wifi to Go, hemtelefoni via mobilnätet och vilande abonnemang.

Bindningstid

Under 2014 tog vi bort alla bindningstider på våra abonnemang för både nya och befintliga kunder. Det innebär att oavsett när du blev kund hos oss så har du ingen bindningstid kvar på abonnemanget.

Notera dock att du alltid har en månads uppsägningstid från det datum som du vill avsluta ditt abonnemang. 

Uppsägningstid

Oavsett vilket Tele2-abonnemang du har eller när du tecknade det så har du en månads uppsägningstid. 

Delbetalning av hårdvara

Du kan välja att delbetala din hårdvara så länge du har ett aktivt abonnemang hos oss. Sedan den 1 juni 2019 har vi gjort en villkorsförändring som innebär att om du väljer att avsluta ditt abonnemang hos oss kan du inte längre använda delbetalning. En slutfaktura på produktens kvarstående kostnad kommer att skickas till dig i samband med uppsägningen. Gäller ej Wifi to Go, hemtelefoni via mobilnätet och vilande abonnemang.

Du kan när som helst be om en slutfaktura på delbetalning av hårdvaran oavsett om du avslutar ditt abonnemang eller inte. Kontakta vår kundservice på telefon 0772-252525 så hjälper vi dig med det. 

Avsluta abonnemang

För att avsluta ett abonnemang behöver du kontakta kundservice på telefonnummer 0772-252525. Öppettider måndag - fredag kl. 08.00-19.00. Lördag, söndag och helgdag 09.00-15.00.