Ditt abonnemang

Unlimited Together

Från och med 30 september 2019 kommer Unlimited Together att ersättas med Familj. Här hittar du information som berör dig som är Unlimited Together-kund.

Från och med den 30 september 2019 kommer vi att lansera Familj, en förmånligare tjänst för er som vill samla abonnemang på en faktura och därmed få ett lägre pris. Av den anledningen kommer vi att säljstoppa Unlimited Together. Här finns mer information om Familj. För att byta från Unlimited Together till Familj behöver du ringa kundservice på 0200-22 22 02

Jag har Unlimited Together:

Vill du ha kvar tjänsten Unlimited Together behöver du inte göra något. Gruppen finns kvar och ni får fortfarande grupprabatt. Men efter den 30 september 2019 kan du inte längre skapa nya grupper eller bjuda in vänner till befintlig grupp. 

Jag är student och har Unlimited Together:

Du som har Unlimited Together och är student har kvar din grupp, men det går inte längre att bjuda in nya personer till den eller skapa nya grupper. När din studentrabatt löper ut kommer du att betala ordinarie pris men ha kvar din Unlimited Together-rabatt.