Kom igång med din produkt

Kundportaler

Som Tele2-kund med abonnemang för mobiltelefoni- eller mobilt bredband får du full koll på din förbrukning och kan ändra ditt abonnemang själv i Mitt Tele2.

Mitt Tele2 – för dig med mobilabonnemang och mobilt bredband

Logga in på Mitt Tele2 här eller via länken längst upp till höger här på hemsidan. Du kan också läsa mer om tjänsten eller ladda hem Mitt Tele2-appen för Android eller iPhone.

Mina sidor för ADSL-kunder

Tjänsten Mina Sidor har stängts på grund av att den inte var säker för dig som kund. Vi arbetar på att ta fram en ny och bättre lösning för att hantera lösenord till din e-post. Under tiden hänvisar vi dig till vår kundservice på telefonnummer 0772–252525. För frigörande av IP kommer du framöver alltid att behöva kontakta kundservice.