Säkerhet

Surfa Tryggt – brandvägg/antivirus

Surfa Tryggt är ett antivirus/brandvägg som skyddar din dator vid internetanvändning. Tjänsten kostar 39 kr per månad och har ingen bindningstid men en månads uppsägningstid.

Surfa Tryggt med ny antivirusleverantör

Vår nuvarande leverantör av antivirus, Norman, har blivit uppköpta av AVG Technologies. Du som har tjänsten Surfa Tryggt sedan tidigare har fått information om hur du enklast uppdaterar ditt antivirusskydd.

Självklart sker uppdateringen till det bättre och säkrare antivirustjänsten från AVG Technologies helt utan kostnad.

I Surfa Tryggt ingår:

• Komplett antivirusskydd för datorn
  • Web-, hacker- och mejlskydd
  • Skydd av privat data och familjeskydd
  • En licens som går att använda på obegränsat antal enheter

Surfa Tryggt har stöd för följande operativsystem

• Windows 10, 8, 7, Vista, XP SP3
  • OSX 10.8 Mountain Lion eller senare
  • Android 2.2 eller senare

Kom igång med Surfa Tryggt

1. Registrera din licens och ladda ner programmet här. Aktiveringsnyckeln har du fått via mejl/brev från Tele2.
  2. När du registrerar dig länkas du vidare till en nedladdningssida. Följ instruktionerna på sidan.
  3. Verifiera ditt konto via det mejl som har skickats till dig från AVG.
  4. Klart!

Har du problem med installationen?

Få mer information och hjälp här.

OBS: Licensnyckeln förnyas automatiskt varje månad så länge du betalar för tjänsten. Om du får meddelanden om att den är på väg att löpa ut så kan du ignorera dem.

Avsluta Surfa Tryggt

För att avsluta Surfa Tryggt behöver du kontakta kundservice