• Hem
  • Blockera nummer

Blockera nummer

Vill du inte att ett visst nummer ska kunna kontakta dig kan du enkelt blockera ett telefonnummer direkt i telefonen. Nedan hittar du information om hur du blockerar ett nummer för Android och iPhone.

Blockera nummer - iPhone

Tänk på att du inte kan blockera telefonnummer som visas som Privat, Okänd eller Inget uppringnings-ID.

1. Klicka på appen Telefon som finns förinstallerad på din iPhone.
  2. Under Senaste klickar du på i-symbolen bredvid telefonnumret eller kontakten som du vill blockera.
  3. Scrolla lägst ner på sidan och klicka på Blockera den här uppringaren. Bekräfta sedan blockeringen av kontakten.
  4. Klart!

Du hittar dina blockerade nummer under Inställningar > Telefon > Blockerade.

Blockera nummer - Samsung

1. Öppna appen Telefon för att se din samtalshistorik.
  2. Säkerställ att du står på fliken Senaste
  3. Markera numret som du vill blockera och välj Detaljer.
  4. Tryck på menyknappen längst upp till höger (tre prickar) och välj alternativet Blockera nummer.
  5. Klart!

Du hittar dina blockerade nummer under Telefonappen > Menyknapp (tre prickar)Inställningar > Samtalsblockering. Här kan du se vilka nummer du blockerat och välja att häva blockeringen.

Blockera nummer - Huawei

1. Öppna appen Telefon som finns förinstallerad.
  2. I samtalshistoriken trycker du på i-symbolen till höger om numret du vill blockera.
  3. På kontaktsidan, tryck på menyknappen (tre prickar).
  4. Välj Lägg till i svartlistan.
  5. Klart!

För att hantera dina blockerade nummer går du till Telefonappen > Menyknapp (tre prickar) > Integritetsfilter.

Blockera nummer - övriga Androidmobiler

1. Öppna appen Telefon som finns förinstallerad.
  2. Klicka på Samtalshistorik.
  3. Tryck länge på telefonnumret eller kontakten som du vill blockera.
  4. Tryck på Blockera nummer.
  5. Klart!

Du hittar dina blockerade nummer under Telefonappen > Mer > InställningarSamtalsblockering.

Vad händer om ett blockerat nummer ringer mig?

Om ett nummer som du har blockerat ringer dig kommer den direkt till röstbrevlådan. Du får ingen notis om att numret har ringt dig och avsändaren får ingen information om att den är blockerad.