Teckna abonnemang

Teckna eller förlänga mobilt bredband

Teckna nytt abonnemang

När du har beställt ett nytt abonnemang levererar vi SIM-kort och modem/router till din folkbokföringsadress. SIM-kortet är aktiverat vid leverans och så fort du sätter i SIM-kortet är du igång och kan börja surfa. Mobilt bredband kan inte användas i andra länder (så kallad roaming), utan bara inom Sverige.

För att teckna ett abonnemang behöver du:

• Vara över 18 år
  • Ha en svensk folkbokföringsadress
  • Ha ett svenskt personnummer
  • Vi gör en kreditkontroll och du får direkt veta om beställningen är godkänd

Du tecknar ett nytt abonnemang här. Som student kan du skaffa vårt prisvärda mobila bredband för studenter.

Köpa nytt modem/router

Du kan när som helst köpa till en router eller ett modem till ditt abonnemang. Du kan ha totalt två delbetalningar på ett och samma abonnemang. Köp ett nytt modem eller ny router här

Välj mellan att betala allt samtidigt eller dela upp din betalning på 6, 12, eller 24 månader. Vill du avsluta ditt abonnemang kan du också välja om du vill slutbetala ditt modem/router eller om du vill ha delbetalningen kvar hos oss.

När du köper ett nytt modem/router på avbetalning tillkommer en uppläggningsavgift på 250kr. Den här engångsavgiften kommer på din första faktura.