• Hem
  • Teckna mobilabonnemang

Teckna mobilabonnemang

Att bli Tele2-kund är enkelt – vi hjälper dig med allt. På den här sidan kan du läsa om hur det går till hur du tecknar ett mobilabonnemang eller köper en ny mobiltelefon från oss.

Flytta ditt nummer från en annan operatör till Tele2

Vill du flytta ditt nummer från en annan operatör till Tele2 gör du en nummerflytt eller en så kallad portering. Du hittar all information om hur du gör en nummerflytt under Nummerflytt och portering

Teckna abonnemang med nytt telefonnummer

När du tecknar ett abonnemang med ett nytt telefonnummer och mobiltelefonen finns i lager levererar vi paketet innehållande SIM-kort och mobiltelefon till din folkbokföringsadress inom tre arbetsdagar. SIM-kortet är aktiverat så när du har satt i det i din mobiltelefon är du igång med ditt nya abonnemang. 

För att teckna ett abonnemang behöver du:

  • Vara över 18 år
  • Ha en svensk folkbokföringsadress
  • Ha ett svenskt personnummer
  • Vi gör en kreditkontroll och du får direkt veta om beställningen är godkänd

Läs mer på vår sida om mobilabonnemang. Är du student så har vi studentabonnemang för dig!

Köpa en ny telefon

Du kan när som helst köpa till en mobiltelefon till ditt abonnemang och du kan ha totalt två delbetalningar på ett och samma abonnemang. Du kan välja att dela upp din betalning på 6, 12, eller 24 månader. Vill du avsluta ditt abonnemang kan du dessutom välja om du vill slutbetala telefonen eller om du vill ha delbetalningen kvar hos oss. Våra mobiltelefoner hittar du under Mobiltelefoner där du kan välja mellan flera modeller i vårt breda sortiment.

När du köper en mobiltelefon på delbetalning kan en uppläggningsavgift på 250 kr tillkomma. Detta är en engångsavgift som bara kommer på din första faktura.